Geen producten (0)

laagste prijs scitec online

 

Scitec Mass-20 4000 g

€ 65,66 € 52,53 (inclusief BTW 6%)
Specificaties
Productcode: 72-122
Bruto gewicht: 4,30 Kg
Omschrijving

Scitec MASS-20!

 Scitec MASS-20 is een goede weightgainer die bestaat uit koolhydraten en eiwitten. Bovendien is er aan de weight gainer creatine toegevoegd om voldoende energie te hebben tijdens je work out. Het beste moment van inname van dit MASS - 20 fitness supplement is dan ook net voor je workout (voor voldoende energie) en net na je workout (voor herstel en gewichtstoename). Maar verder kun je deze shake ook vaker per dag nuttigen. Het beste kun je de shake aanmaken met 50 gram Scitec MASS 20 en 300 mililiter aan sap, melk of water. Op die manier maak je een lekkere shake die meer is dan alleen een simpele eiwitshake. Hoogwaardige eiwitten zorgen voor voldoende spierherstel en de koolhydraten zorgen voor voldoende energie en laten je aankomen. MASS bevat ongeveer 8% aan whey proteïne en 41 gram koolhydraten per portie. De MASS 20 biedt dus een gezonde basis voor je eiwitbehoefte, maar bedenk zelf hoeveel eiwitten je echt nodig hebt voor een gezond voedingspatroon om je doelen te bereiken. In het artikel over proteïne shakes lees je meer over de hoeveelheid eiwitten die als sporter nodig hebt. 

Scitec Mass-20 is een kwalitatieve weightgainer die eiwitten en koolhydraten combineert!

Het resultaat hiervan is te zien in onder andere:

  • Sneller spierherstel
  • Gewichtstoename
  • Goede smaak
  • Extra spieropbouw door toevoeging van creatine

Spieropbouw en aankomen

Massa genereren kan op twee manieren

  1. Spiermassa opbouwen
  2. Vetmassa vergroten

Vaak gaan deze twee manieren echter hand in hand. Het gevolg is dat wanneer je een snelle vetverbranding hebt, je lastig spiermassa op kunt bouwen. Hierdoor bereik je misschien niet het doel dat je voor ogen hebt: een gespierd lichaam. De MASS 20 helpt je hierbij om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Creatine, eiwitten en koolhydraten maken deze weightgainer tot de beste weight gainer van het land. De beste creatine gecombineert met de hoogst denkbare kwaliteit eiwitten. "SCITEC MASS-20" bestaat uit complexe koolhydraten en wheyproteines, door je dagelijkse maaltijden aan te vullen met deze shake zorg je dat je lichaam alle voedingsstoffen binnen krijgt die je nodig hebt om zwaarder te worden. Door de hoogwaardige eiwitten en creatine toevoeging blijft je lichaam in "anabole"(spieropbouwende) toestand!

Beste moment van inname; vlak voor en direct na het trainen, vlak voor het slapen gaan en op momenten waarop u weinig gewone voeding tot u kan nemen.

 

spieropbouw, snel spieren aankomen droge spiermassa zwaarder worden proteine shake whey eiwitten 

 Kleinere variant van de mass-20 is Weightgainerte vinden

Reacties

Ook interessant

€ 31,45 € 25,16
€ 37,37 € 29,90
€ 42,37 € 33,90