Geen producten (0)

scitec nutrition blogs

THE TRAINER ANSWERS!

THE TRAINER ANSWERS!

Stel hier uw vragen over voeding, sportvoeding en training en wij zullen u zo snel mogelijk van antwoord voorzien!

Overige gebruikers zijn vrij om hun visie op vragen of producten te geven!

96 Reacties

Freek
13 februari 2012
1
Zijn eiwitten nog nodig als je al creatine gebruikt?
admin
13 februari 2012
1.1
Hallo Freek, eiwitten (aminozuren) zijn zeker nodig bij het gebruik van creatine. Creatine zorgt namelijk voor meer kracht en uithoudingsvermogen waardoor je langer en zwaarder kan trainen. Tijdens je training ben je eigenlijk alleen bezig de spieren zo zwaar mogelijk te belasten waardoor ze "beschadigen". Door in de uren na je training aminozuren uit eiwitten of rechtstreekse bron binnen te krijgen hersteld de spier en ontstaat er pas spiergroei.
arjan
13 april 2017
2.1
hallo waneer ken deze beste in nemen staat niet op verpakking Scitec Turbo Ripper m.v.g
Patrick
14 februari 2012
2
Geachte heer, mevrouw, Ik train 3 x per week en gedurende de week let ik goed op mijn eiwit inname. Daarnaast wissel ik ik gemiddeld in keer in de 6 weken van trainingsschema. Echter staat mijn groei in gewicht en spierkracht al een tijdje je stil. Hebben jullie miscchien tips om mijn lichaam een nieuwe stimulans te geven? Welke voedingssupplement adviseren jullie hierbij? Mvg, Patrick
admin
14 februari 2012
3
Hallo Patrick, voldoende eiwit uit je voeding halen en regelmatig wisselen van trainingsschema(het "prikkelen" van de spieropbouw) zijn beiden erg belangrijk. Naast de eiwitten zijn ook je koolhydraten van groot belang voor je kracht en gewichttoename, afhankelijk van je lichaamstype zou je een Mass20 of Vitargo kunnen bekijken. Ook krachtboosters zoals bijv. Hot-blood en Anabol-X kunnen je spieropbouw weer een boost geven.
papi
19 februari 2012
4
Ik gebruik al een tijd hot-blood en ben nu 4kilo aangekomen, nu blijf ik hangen(3 weken) kan ik beter bigbang of iets anders nemen?
admin
20 februari 2012
1.4
Hey papi, ik neem aan dat je al hoog genoeg zit in je eiwitten anders was je waarschijnlijk geen 4 kg aangekomen. Als dit puur spiermassa is een hele mooie stap! Na een periode van Hot-blood gebruik kan het zijn dat je wat minder effect hebt omdat je lichaam aan de voedingsstoffen went. Het beste is dan om even een pauze te nemen zodat de werkzaamheid later weer beter is. Tussentijds kun je bijv. een D-test/Anabol-x combinatie gebruiken. Deze combinatie zorgt voor extra kracht en spieropbouw op een andere wijze dan een creatineproduct zoals Hot-blood. Je zorgt namelijk voor meer (lichaamseigen) testosteron en zorgt ervoor dat je spierafbraak tijdens de training geminimaliseerd word. Op die manier bouw je dus op 2 fronten aan je spiermassatoename. Ik ben benieuwd naar je resultaten!
papi
24 februari 2012
1.1.4
Dank je, heb toch de bigbang genomen en deze werkt goed!
Sjors
25 februari 2012
5
Admin, Een vraagje wat betreft een combinatie tussen 100%creatine met hotblood/bigbang. Of is dit een beetje dubbel? Hoor het wel. Gr
admin
27 februari 2012
6
Hey Sjors, goede vraag aangezien beide producten op creatinebasis zijn. Nu zijn deze twee toch goed te combineren aangezien de Big-bang een combinatie product is, dit product bestaat uit een hoop verschillende producten zoals energizers en no-boosters die met name direct rondom de training tot hun recht komen. De Big-bang pak je dan ook alleen op trainingsdagen. Zou je toch een creatinekuurtje willen pakken zou je dus de creatine mono(100%) op je niet trainingsdagen kunnen pakken en de Big-bang op je trainingsdagen. Door elke dag creatine te nemen voor een langere periode blijf je namelijk veel langer in een spieropbouwende staat. Gebruik voor optimaal resultaat 6 weken lang een creatine-kuur en neem hierna een pauze van 4 weken. Succes!
Sjors
27 februari 2012
7
DUIDELIJK! ;) Bedankt.
Tim
06 maart 2012
8
Hallo, welke shakes kan ik het best gebruiken voor massa? Ik ben 1.86 en weeg 69kg dus dat is te licht, ik wil graag 75kg wegen. Bedankt alvast
admin
07 maart 2012
9
Hey Tim, Een goede shake om aan te komen is de mass20, deze shake bestaat uit eiwitten en koolhydraten met creatine-monohydraat aanvulling. Probeer de shakes rondom je gewone maaltijden te nemen dus verdeeld over de dag. Neem sowieso een shake direct na de training en vlak voor het slapen. Veel succes en op naar de 75kg!
Bart
25 maart 2012
10
Beste meneer/mevrouw, ik heb vandaag besteld wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
admin
27 maart 2012
11
Beste Bart, je bestelling is hier 25/03 binnen gekomen. Omdat dit een zondag is gaat je bestelling eerstvolgende werkdag 26/03 weg. Je kan je bestelling dus 27/03 verwachten. Veel succes met de pack!
Bart
27 maart 2012
12
Hij is binnen, Thanks voor de samples!
BB
12 april 2012
13
Leveren jullie ook 100% whey Isolate?
admin
16 april 2012
14
Hallo BB, Excuses voor de wat verlate reactie. Wij leveren zeker ook 100% whey isolate. Je kan de smaak en verpakking kiezen uit de catalogus en via de mail of het contactformulier doorgeven. Over enkele dagen komt de 100% whey isolate vanille ook direct op de site te staan. http://www.scitec-online.nl/webshop/t-shirts-en-accesoires/detail/95/welk-product-mist-u.html
bram
14 mei 2012
15
Ga beginnen met trainen 3 maal per week, wat kan ik het beste nemen, ben 170 en weeg op het moment 80 kg wat iets te veel is, kan ik door trainen de vetten omzetten naar spiermassa of zie ik dat verkeerd?
admin
15 mei 2012
1.15
Hey Bram, je kan zeker vet omzetten in spiermassa door te trainen. Belangrijk is dat je hoog zit in je eiwitten/aminozuren en laag in je koolhydraten als je droge spiermassa op wilt bouwen. 100% whey protein en amino liquid zijn dan ook twee hoogwaardige spierherstellers/ spieropbouwers. Om droger te worden en meer definitie te krijgen kun je een goed een Carni-matrix gebruiken, deze fuctioneert ook als anticatabool dus voorkomt spierafbraak tijdens de training. Mvg,
Els
05 juni 2012
16
Goedenavond, Ik gebruik de Pink Fit Easy Kit nu 15 dagen en ben erg tevreden maar mag ik gelijk nog een pakket gebruiken? Groetjes
Lida
06 juni 2012
17
Hallo Els ik gebruikte de Pink Fit Kit ook en bij mij was 1 pakket genoeg maar mijn vriendin heeft ook een tweede besteld. Pas na 3 kits went je lichaam aan de burner en val je minder af is ons verteld dus je kan hem gerust bijbestellen! Hoeveel ben jij kwijt?
admin
06 juni 2012
18
Hey Els, Lida heeft inderdaad gelijk en de Pinkfit formule kan 3 kits achtereenvolgens aangehouden worden met optimaal resultaat. Veel gebruikers bereiken na 1 of 2 kits al het gewenste resultaat maar als je veel wilt afvallen is 3 kits achter elkaar mogelijk. Succes!
Patrick
11 juni 2012
19
Hallo daar. Ik heb de mass 20 besteld omdat ik beslist zwaarder wil worden. Ik wil daarbij ook me spiergroei stimuleren. Is het dan mogelijk om Mass 20 te nemen en ook de Hot blood. Kan ik dit gewoon doen?? En hoe moet ik het dan combineren?? Ik train nu 3 maanden elke ma, di, do en vrijdag en wil een mooi gespierd lichaam creëren. Mvg Patrick
admin
11 juni 2012
1.19
Hey Patrick, je pakket is vandaag gelijk verzonden en je kan hem dus morgen verwachten. Hot-blood is zeker te combineren met mass-20 aangezien hot-blood zorgt voor meer kracht, energie en pomp. Dit helpt je om tijdens de training je aanzet tot spieropbouw aanzienlijk te vergroten. De eiwitten uit de mass20 zorgen voor herstel en daarmee groei, de koolhydraten leveren brandstof voor het proces. Als je erg weinig vet hebt dan is een pure creatine (zonder energizer) zoals Creator ook een goed alternatief, deze voorkomt dat je te hoog komt te zitten in je verbranding en is dus geschikter voor massatoename voor mensen met een laag vetpercentage!
patrick
12 juni 2012
20
hallo admin.. ik heb me mass20 binnen gekregen met een aantal monsters en een shaker. heel netjes. Als ik het goed heb begrepen is de creator van biotech dus het beste voor mij om er bij te nemen door een te laag vetpercentage.
admin
13 juni 2012
21
Hey Patrick, top! Ik zou je inderdaad ivm je snelle verbranding eerder een CreaTor aanraden als een Hot-blood aangezien de energizers uit Hot-blood je verbranding kunnen versnellen. Daarnaast zou ik hoog in je complexe koolhydraten(aardappels,rijst,pasta,bruin brood,brinta,muesli) en hoogwaardige eiwitten(vlees/vis/whey shake/amino's/kwark) gaan zitten naast je Mass20, veel maaltijdmomenten verdeeld over de dag icm met de CreaTor kunnen een groot verschil maken!
Patrick
13 juni 2012
22
Hoi admin. Ik wil dus die creator bestellen van biotech bestellen maar als ik op bestellen klik krijg in amino liquid 50.000. En kan dus niet de creator bestellen die ik wil. Hoe nu verder??
admin
13 juni 2012
23
Hallo Patrick, De amino liquid die je bedoeld is alleen een combinatie-actie. Je kan deze dus meebestellen met korting. Als je gewoon op "ga verder" klikt kun je je bestelling doorzetten. Mvg,
michael
10 augustus 2012
24
hee admin, ik gebruik nu bigbang en carni-matrix voor 4 x per week boksen en 2 x fitness de bigbang werkt goed voor het fitnessen maar moet nog van de 110 kilo naar de 100 droogtrainen maar wil geen kracht verliezen ben bijna door mijn potten heen dus wat raad je me aan om te gaan bestellen ? zat zelf ook te denken aan creatine's voor het herstel tussen de trainningen ? grz mike
admin
11 augustus 2012
25
Hallo Mike, Als het je voornaamste doel is om af te vallen/vet te verbranden zou ik je aanraden om de Adipokill te pakken voor de verbranding icm met Swolex(creatine nitraat) voor meer kracht en pomp. Houd wel rekening met het feit dat Big-bang en Swolex elkaar niet bevorderen dus eerst je Big-bang opmaken. De adipokill combineert goed met zowel Big-bang als Swolex dus dat is altijd goed. Succes!
Patrick
14 oktober 2012
26
Hallo trainers. Ik heb van de week de swolex besteld voor spiergroei en kracht toename. Maar daarbij wil ik ook aankomen, en geen vet verbranden want heb al niet zo veel. Ben 1.83 en 72kilo en wil tog eigenlijk wel naar de 80. Wat kan ik voor het beste resultaat erbij nemen?? Alvast bedankt.
admin
14 oktober 2012
27
Hallo Patrick, Als je aan wil komen is het in de eerste instantie belangrijk dat je hoog zit in je complexe koolhydraten verdeeld over de dag. Je moet dan denken aan bijv. aardappels/rijst/muesli/brood/pasta. Uiteraard vergezeld van eiwitten uit vlees/vis of melkproducten. Om een goede aanvulling te pakken voor je spieropbouw kun je een mass20 gebruiken. Wil je meer info over je maaltijdverdeling over de dag doe dan een aanvraag hier: http://www.scitec-online.nl/voedingsadvies-op-maat.html Succes!
roel hijmans
13 november 2012
28
matti ik ben bijna door mijn voeding heen ik heb 100% whey proteïne en big bang!! ik ben goed aan het groeien ik weeg nu 92kilo en ben 1, 93lang doe nu ook sinds kort de 300 workout alleen min vraag is of ik de zelfde voeding zal nemen of hem jij een betere en extremer voedings samenstelling voor me ik trainen 4x in de week
Jo
04 december 2012
29
Hoi, er werd mij D-test aangeraden door iemand. Zie nu wel op de wedsite staan dat dit voor jonge sporters is (20 - 30j). In februari word ik 40j. Is D-test dan nog iets voor mij of raden jullie iets anders aan ?
admin
04 december 2012
1.29
Hallo Jo, D-test is inderdaad veel gebruikt onder "jongere" gebruikers van testosteron producten. Dit omdat D-test de eigenschap heeft dat het meer testeron wat zich al in het lichaam bevind "vrij opneembaar" maakt. Dit wil dus niet zeggen dat het bij oudere kandidaten minder goed werkt gelukkig!
massimo
15 december 2012
30
geachte heer/mevrouw onlangs heb ik lean boss van scitec gekocht maar er staat geen info op over wanneer je ze moet innemen of je voor het eten moet innemen of na het eten ;) MVG massimo
admin
15 december 2012
31
Hallo Massimo, heb je dit product bij ons gekocht? Er staat namelijk altijd een beschrijving op de pot en op de website. Bij deze: http://www.scitec-online.nl/webshop/krachttoename-en-spiergroei/detail/113/scitec-lean-boss-150c-new-product.html
Rabin
30 januari 2013
32
mijn zoon traint bijna elke dag en gebruikt Liquid Amino Acids voor en na het trainen. Hij heeft last van hartkrampen. Kan het door het gerbuik v d Liquid komen? Gaarne info s.v.p mvg Rabin
Arnold
02 februari 2013
1.32
Beste Admin, Ik ben 1,73 m en weeg 70 kg heb best aanleg voor spiergroei (na 2 maanden was ik 2 kg in spieren gegroeid ) nu wil ik droger worden maar ook in spieren groeien ! Ik train 4/5 x per week waarvan iedere dag 2,5 km hardlopen op de band wat voor supplement kun je me hiervoor adviseren ? Creatine heb ik al geprobeerd zoals ook testostoron boost capsules ! Miss een shake ? Er werd me de SCITEC WHEY ISOLATE geadviseerd ? Wat jullie advies ?
Admin
03 februari 2013
1.1.32
Hallo Arnold, Ik heb je een mailtje gestuurd met specifieke informatie omtrent jouw lichaamsbouw en wensen. Mvg,
Arnold
03 februari 2013
1.1.1.32
Hartstikke bedank ik ga inderdaad een bestelling op jullie site plaatsen ! Bedankt voor deze nuttige tips
admin
30 januari 2013
33
Hallo Rabin, Hartkrampen klinkt niet best, het lijkt me verstandig als je zoon even langs de dokter gaat. Aminozuren zijn voedingstoffen die ook terug te vinden zijn in hooogwaardige eiwitten uit reguliere voeding dus dit zal niet de oorzaak van zijn probleem zijn. Besteld hij de amino's bij ons of bij een ander? Ik kan natuurlijk alleen over de kwaliteit van onze eigen producten oordelen en al onze producten zijn uitgebreid getest en veroorzaken zeker geen klachten. mvg,
Joren
01 april 2013
34
Geachte scitec, is het mogenlijk om uw producten af te halen of in de winkel zelf te kopen? Of is scitec alleen een online shop? Alvast bedankt.
admin
01 april 2013
35
Hallo Joren, Onze producten worden online verkocht en zijn af te halen bij diverse afhaalpunten/wederverkopers. In welke plaats woon je? Je mag je reactie ook mailen naar; info@scitec-online.nl
Joren
01 april 2013
1.35
ik woon in delft.
admin
01 april 2013
36
Hallo Joren, ik heb de afhaaladressen doorgegeven via de mail. Mvg.
Michel
28 april 2013
37
ik heb vandaag 28/4 1 pot creatine besteld. ik wil iets meer spiermassa gaan opbouwen, dus zwaarder trainen o.a. ik neem ook altijd na elke hardloop en bootcamptraining een whey proteinshake. hoe kan ik de shakes en creatine het beste combineren ? creatinegebruik conform voorschrift + shake na elke training erbij ? bedankt alvast voor je reactie. grt
admin
28 april 2013
38
Hey Michel, Ik heb je bestelling ontvangen, dinsdag is hij bij jou! Wat betreft je vraag kun je de creatine het best via de beschrijving nemen zoals vermeld op de site. Proteineshake is bedoeld om gemakkelijk hoogwaardige eiwitten binnen te krijgen en je neemt hem als aanvulling op je gewone voeding. Een shake na je training is prima maar in de meeste gevallen te weinig. Voor maximaal spierherstel mag je je lichaamsgewicht x2 in gram eiwit per dag binnen krijgen(bijv. 80kg = 160gr. eiwit per dag) probeer deze eiwitten te verdelen over 5-8 maaltijdmomenten voor optimale opname! Gr.
RR
02 mei 2013
39
Wat kan ik het beste aanschaffen voor krachttraining/spieropbouw? (3 tot 4 keer in de week) Met een snelle verbranding is Scitec 100% Whey Protein dan voldoende? of is bijvoorbeeld een weight gainer beter. bedankt alvast voor je reactie
admin
02 mei 2013
40
Hallo RR, 100% whey protein(eiwit) zorgt ervoor dat je spieren na de training goed herstellen en daardoor dus groeien. Als je een snelle verbranding hebt heb je ook voldoende (complexe)koolhydraten binnenkrijgt. Producten zoals mass-20(weightgainer) en Manna Oat & Whey zijn hier goed voor te gebruiken. Het is dan wel de bedoeling dat je deze producten extra neemt en niet in plaats van andere voeding! Het is ideaal als je minimaal 6 maaltijdmomenten met eiwitten en koolhydraten binnenkrijgt. Wil je een product voor meer boost, kracht en spiergroei hierbij gebruiken kun je ook eens naar pre-workouts zoals bijvoorbeeld Hot-blood kijken.
Michel
03 mei 2013
41
oke gistermiddag pakketje ontvangen! thanks en bedankt voor je reactie. grt Mich
RR
06 mei 2013
42
Bedankt voor je reactie!
baas
08 juli 2013
43
He scitec welke preworkout is beter, de scitec hotblood of de scitec bigbang?
admin
08 juli 2013
1.43
Hallo baas :-) Big-bang en Hot-blood zijn beide veel verkochte pre-workouts die vooral resulteren is meer kracht, uithoudingsvermogen en pomp. Welke voor jou het prettigste werkt is een kwestie van uitproberen. Wij adviseren de Big-bang wel eerder wanneer de doelstelling ook droogtrainen is, dit vanwege de Pentacarn-matrix die onderhuids vet aanspreekt. Als je bij je volgende bestelling een notitie achterlaat zal ik ervoor zorgen dat je wat hot-blood samples ontvangt! Gr. Scitec-Online
powerlifter
24 juli 2013
44
vraagje: ze zeggen dat 5 keer in de week trainen teveel is en dat je dan alleen maar afvalt. Is dat waar? Ik ben 89kg en 1.85 met 12-14% vet en gebruik de scitec whey en multivit + nu biotech nitrox dit werkt goed 4kilo spiermassa erbij in 1 maand maar toen trainde ik 3 keer per week en wil nu naar 4. met vriendelijke groet
admin
26 juli 2013
45
Hey powerlifter, 5x in de week trainen is mogelijk mits je voldoende rust pakt en hoog genoeg zit in de voedingsstoffen(eiwitten/koolhydraten/vitamine). Met je huidige supplementen en een goed eet/trainingspatroon zou 4x in de week trainen dus goed moeten kunnen. Ik heb je een mail gestuurd met verdere info, succes!
J.D.G
21 augustus 2013
46
Hallo Scitec Nutrition, kan ik de whey protein het beste met melj of water innemen? Het gaat om de scitec 100% whey protein. Ik neem ook 30 gram eiwit per shake is dat goed?
admin
22 augustus 2013
1.46
Hallo JDG, Whey proteine(wei-eiwitten) zoals in Scitec 100% Whey zijn gefilterde melkeiwitten. Door het filterproces blijft alleen het wei-eiwit over. Een voordeel van whey protein is dat het erg snel word opgenomen door het lichaam, dit mits je de shake met water inneemt! Als je de whey protein met melk aanmaakt word hij vele malen langzamer opgenomen. Neem je de shake dus na het trainen, dan kun je hem het beste met water innemen! Wat betreft je dagelijkse inname van eiwitten heb ik je een schema gemaild. Succes!
2BIG4U
16 oktober 2013
47
Hallo Scitec Online, Ik heb de scitec superstack mass gainer premium besteld voor massatraining. Welke smaken whey en jumbo krijg ik want dat kon ik niet terugvinden..Ik ben wel blij met jullie producten, resultaat is goed dus ga zo door!!
admin
18 oktober 2013
48
Hallo 2BIG4U, Bedankt voor je bericht! Ik heb je email ook beantwoord en je superstack is als het goed is vandaag bij je afgeleverd. Veel plezier ermee!
Bent
04 november 2013
49
Hey! Ik train 2 keer conditie en 2/3 keer kracht. Ik wil een ondersteuning tbv vetverlies/definitie. Ik zoek een goede female stack, kunnen jullie iets aanraden? Ik heb een female stack van Shredz gezien, die stond me erg aan, kunnen jullie deze importeren of hebben jullie iets vergelijkbaars?
admin
04 november 2013
50
Hallo Bent, er zijn een aantal goede female stacks die we met succes inzetten. Één daarvan is de Body Weight Control Premium. De stack is onlangs op de site verwerkt dus verdere beschrijving volgt binnenkort. Als je wil dat we je een stukje persoonlijk advies geven zou je gebruik kunnen maken van het voedingsadvies op maat schema op één van onze partnersites(vermeld er even bij dat je via Scitec-Online komt) http://pinkfit-online.nl/index.php?route=information/form&form=schema succes!
Kim
09 februari 2014
51
Beste Scitec-online, Ik vroeg me af of jullie iets weten van de D-test van Scitec, en of jullie deze ook te koop hebben. Ik kon hem namelijk niet vinden nadat ik de site vluchtig bekeken had. Met vriendelijke groet.
Ken
23 april 2014
52
Hey, Ik ben dus recent ook begonnen met fitnissen, voornamelijk "powertraining". Ik meet 1.90 en weeg 74 kg dus zou graag wat spiermassa bijkrijgen. Nu is er me via vrienden aangeraden om volumas 35 van jullie te gebruiken, zou dit helpen om toch een beetje bij te komen? Maar ik vind dit hier niet op deze site? Mvg, Ken
Ken
23 april 2014
1.52
En ik train3-4x/ week, was ik vergeten zeggen.
admin
25 april 2014
2.52
Hallo Ken, Bedankt voor je bericht. Wij hebben de volumass 35 niet standaard op voorraad omdat wij meer werken met samengestelde weightgainers. Er zijn leuke mogelijkheden om op die manier de juiste verhouding koolhydraat/eiwit te bepalen voor jouw lichaam en training. Je hebt een mailtje te pakken in je inbox! Mvg, Scitec Online
justin
02 juli 2014
53
Hallo Scitec, Thanks voor de uitleg en de supplementen! Aankomen gaat goed met de Big Bang als pre workout en Mass 20 als gainer. Voeg ik nu ook nog extra brinta toe? Ik ben nu van 77 naar 81 gegaan maar wil ook niet te hoog in de vetten (nu 11%) Bedankt en goed werk Scitec!
admin
03 juli 2014
54
Hey Justin, Goed om te horen dat je succes boekt met de nieuwe supplementen. Dus toch wat beter als dat je voorheen had ;-). Op het moment dat je vetpercentage niet veel is gestegen kun je brinta toevoegen aan de shake in de ochtend en de shake die je 's middags pakt, aan de laatste shake zou ik niets toevoegen. Als ik het goed heb zat je voorheen op 10% vet dus als je 4 kilo bent aangekomen en 1% vet omhoog mag je nog best iets hoger komen te zitten in je koolhydraten. Sowieso ben je goed bezig! Ik hoor je weer als we aan het nieuwe schema gaan beginnen! Mvg, Scitec-Online
Nike
23 september 2014
55
Hoi Scitec, vraagje over hot blood2.0; ik kan een pot bestellen maar ook een doos met sachetten er in. Hebben deze twee varianten dezelfde stoffen als inhoud, of zit daar een verschil in?
admin
23 september 2014
1.55
Hallo Nike, Beide Hot-Blood producten bevatten dezelfde stoffen, het enige verschil is de sachetten. Mvg, Scitec-Online
John
27 januari 2015
56
Goedemorgen admin, Ik ben 36 en cross-fit sinds 1 jaar nu zo'n 3 tot 4 keer in de week (daarvoor was ik bankzitter). ik ben 1.83 en ben in het begin afgevallen van 95 naar 85 kg. daarna (waarschijnlijk door eiwitten en pre-workout) aangekomen tot 90 kg. en hier zit ik nu al een half jaar op. Standaard gebruik ik Scitec whey isolate en als pre work-out hot-blood ook diverse malen geprobeerd maar dat heeft bij mij weinig "kick-in" effect. Goed mijn probleem zoals bij veel mannen van deze leeftijd, het zwembandje..... ik let ook op mijn normale voeding. Als ik eiwitten, pre-workout, vetverbranders etc.etc. alles bij Scitec zou bestellen, wat raad je me aan? Met vriendelijke groet John
celeste
06 februari 2015
57
Hoi ik stuur dit berichtje namens mijn vriend. Hij is 190 cm lang en weegt 86kg hij traint 3/4 keer in de week en dan doet hij crossfit. Hij zou graag sterker worden en gespierder want zijn bouw is lang en slank. hij gebruikt nu creatine maar is benieuwd wat jullie eventueel kunnen samenstellen voor hem in een pakket.ik hoor graag van u Groetjes celeste
Godzillla
16 februari 2015
58
Beste admin. Ik train al een dik jaar maar heb daar sinds kort het juiste eetpatroon bij gedaan. Maar ik gebruik nog geen shakes. Graag wil ik weten wat voor mij geschikt is? Ik ben 190 weeg 80 kilo en moet zowieso iets met eiwitten hebben. Maar wat nog meer voor een mooi resultaat.? Met vriendelijke groet
admin
16 februari 2015
1.58
Hey Godzilla, Een goed eetpatroon is van groot belang dus mooi dat je hiermee begonnen bent. Om je een goed advies te geven is het van belang te kijken naar wat je nu al binnenkrijgt middels je reguliere voeding en op welke momenten. Als je hier gericht naar wil laten kijken kun je het beste even een mailtje sturen. Kijk je liever gelijk voor een kan en klare stack dan kun je met jouw gewicht/lengte (vermoedelijk een laag vetpercentage) bijvoorbeeld goed kijken naar: http://www.scitec-online.nl/webshop/scitec-superstacks/detail/216/scitec-lean-gainer-premium-stack.html als complete stack voor droge spieropbouw. Mvg Scitec-Online
Zühal
26 maart 2015
59
Goedenmiddag, Ik wil graag gebruik maken van jullie producten. Mijn vraag is alleen, welke passen het beste bij mij? Ik wil graag nog ongeveer 5 kilo afvallen. Ondertussen ben ik 2 tot 3 keer per week aan het sporten (voornamelijk cross fit). Ik merk alleen dat ik de afgelopen maanden rond dit gewicht blijf hangen (60 kg). Mijn buikspieren ed. voel ik allemaal wel meer, maar er zit nog echt een 'vetlaag' om heen, vind ik. Mijn grootste probleem is dat ik veel snoep. Mijn leven bestaat uit chips, snoep en chocola. Ik lust niet heel veel (voornamelijk) gezonde dingen dus een geschikt voedingsschema heb ik tot nu toe ook nog niet kunnen vinden (ook niet bepaald veel moeite voor gedaan hoor). Ik denk dat jullie producten mij een houvast kunnen bieden met eventueel een bijpassend voedingsschema. Want wat betreft koolhydraten etc. weet ik echt niet hoeveel ik moet binnen krijgen en wanneer. Ik ben benieuwd of u me hiermee kunt helpen. Alvast bedankt, m.v.g. Zühal Culdur
admin
26 maart 2015
60
Hallo Zühal, bedankt voor je bericht en interesse in Scitec. In jouw geval is het inderdaad goed om eens te kijken naar een voedingsschema als vaste basis, dit i.c.m. de juiste supplementen moet het zeker mogelijk maken jouw doelstelling te bereiken! We sturen je een privé mail met de mogelijkheden. Mvg Scitec Online
Jessica
08 april 2015
61
Goedendag, Ongeveer 3 weken geleden heb ik een knop omgezet, ben drie keer per week aan het sporten en gezond aan het eten.. Hiervoor at ik heel slecht zakken chips broodjes frikandel, sausjes etc etc. Ik ben 1,83 lang en woog voor ik begon 82 kilo, echter na drie weken ben ik 5 kilo aangekomen ipv afgevallen? Heel deprimerend en heel onmotiverend... Wat te doen?
admin
08 april 2015
62
Hallo Jessica, bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat je de knop hebt omgezet naar een gezondere levenstijl! Het belangrijkste is dat je een goed voedingspatroon hanteert waarbij de supplementen zorgen voor een sneller resultaat en het makkelijk volhouden van je nieuwe patroon. We sturen je een mail met meer info! mvg, team Scitec-Online
jaimie
12 april 2015
63
Goedeavond, ik Ben een maand geleden begonnen met 3x in de week fitnessen om mijn lichaam na het krijgen van een dochter (1,5 jaar geleden) weer strak te krijgen. Ik Ben 1.58 en weeg 56 kilo. Ik hoef niet zo zeer af te vallen maar wil graag mijn vet omzetten in spier. Welke vetverbrandings supplementen zijn hier het meest geschikt voor? Mvg jaimie
admin
13 april 2015
64
Hallo Jamie, welkom bij Scitec-Online! Om vet om te zetten in spier kan je verschillende producten gebruiken, de Scitec Carni-X liquids worden veel gebruikt vlak voor een inspanning om je energie uit verzadigd vet te winnen. Ook helpt een Scitec 100% Whey Proteine Professional met het aanmaken van nieuw spierweefsel waardoor het lichaam in staat is in ruststand ook meer vetten te verbranden. Mocht je nauwkeurige info zoeken m.b.t. jouw persoonlijke situatie kun je ons ook mailen voor een voedingsschema op maat. Mvg, Scitec-Online
Koos
05 mei 2015
65
Hoi! ik gebruik de monster pack , maar sinds ik deze gebruik gaat dat ernstig ten koste van mijn slaap.. ik kan de slaap niet vatten .. ik neem pack a in om 15:00 en om 18:00 pack b na de training . m.v.g koos
admin
06 mei 2015
1.65
Beste Koos, Ik vermoed dat je de Scitec Monster Pack niet bij ons hebt aangeschaft, wij gaan deze binnenkort wel aanbieden maar momenteel staat deze niet op de website. Er van uitgaande dat je een legitiem Scitec product aangeschaft hebt zou het kunnen dat je overgevoelig bent voor 1 v/d werkzame stoffen uit Scitec Monster Pack (en dat zijn er een hoop!). Sowieso kan ik je aanbevelen om pack A 's ochtends direct na het opstaan te nemen en in dit geval zou ik pack B omstreeks 16:00 nemen. Waarschijnlijk zorgt dit voor verminderde klachten. Let wel op; niet kunnen slapen zit vaak (deels) tussen de oren! Net zo vervelend natuurlijk maar dus ook niet altijd op te lossen d.m.v. het veranderen van je voeding. Zijn er verder vragen dan kun je altijd mailen naar info@scitec-online.nl. Succes en sportieve groet, Scitec-Online
Kim
07 juni 2015
66
Hallo, ik ben 1.70 en 69 kilo. Ik ben nu 1,5jaar aan het trainen voornamelijk krachttraining. Ben van 58kilo naar 69kilo gegaan en qua vet% 26.5 naar 23 gegaan (laatste meting was 4maanden geleden). Ik train 5x in de week en probeer 1x in de week 20min cardio toe te voegen. Ik wil graag wat droger worden en voornamelijk bij mijn buik, ja het probleem gebied. Dit gaat heel moeizaam en ben daarom op zoek naar een burner die resultaat laat zien heb er al een aantal geprobeerd maar leidde tot niks. Qua eten let ik al goed op al kan het altijd beter. Ik zat zelf te kijken naar de pink fit mega burnerv icm eat control? Hoor graag goede tips. Mvg kim
admin
09 juni 2015
1.66
Hallo Kim, Hartelijk dank voor je bericht, er zijn een aantal producten erg goed in te zetten in jouw geval. Waaronder de Scitec Carni-X Liquid die je helpt energie uit je lichaam te halen door vetcellen af te breken, dit product is met name goed in te zetten voor een inspanning/training. Ook een ondersteunende fatburner met goede werkzame stoffen zoals Scitec Revex-16 kan goed gecombineerd worden met de Scitec Carni-X. We zullen je per mail ook informeren over de mogelijkheid een persoonlijke voedingsschema inclusief supplementen op te laten stellen. Je resultaat valt en staat uiteraard met een goede combinatie van reguliere voeding en supplementen en een juiste verdeling hiervan gedurende de dag. Mvg, Scitec Online
Bas
04 september 2015
67
Hallo, Ik ben 1.75 lang en weeg ongeveer 68 kilo. Ik train nu ongeveer een jaar en ben begonnen op 65 kilo. Qua kracht heb ik een aardige progressie gemaakt, maar nu wil ik toch wat meer massa gaan pakken. Nu twijfel ik alleen wat ik moet doen aangezien ik een vetpercentage heb 17 procent. Zal ik een lean bulk starten of toch juist eerst wat cutten ook al blijft er dan weinig over van mijn gewicht. Alvast bedankt !
Admin
15 september 2015
68
Hallo Bas, Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat je progressie maakt in je training, wat belangrijk is om te weten is wat je vetpercentage was toen je begon met trainen(op 65kg) Ik vermoed dat er nog een hoop winst te behalen valt door consequent je eiwit/koolhydraat maaltijden te pakken en verzadigde vetten zoveel mogelijk te mijden. Een cut is alleen nodig wanneer je zeer snel droger wilt worden, wil je daarna weer groeien dan zal je vetpercentage hoogstwaarschijnlijk weer stijgen. Kijk eens naar een combinatie 100% Beef + Hot-blood bijvoorbeeld om je schema compleet te maken. Als je op zoek bent naar een persoonlijk schema dan kun je ons mailen op info@scitec-online.nl Sportieve groet! Scitec Online
paddy
25 november 2015
69
hoi. ik ben niet het type body bilder.. ik ben 78 kilo en doe heel veel aan hardlopen en daarnaast core training site ups push ups ik train 6 dagen per week.. ik gebruik nu jumbo sochtends 1 scoop met melk en een banaan voor het trainen 1 scoop met melk en banaan voor het slapen gaan 1 scoop met melk en banaan.. is dit ook wat jullie zouden aanraden gezien mijn training ?? vriendelijke groet
admin
25 november 2015
1.69
Beste Paddy, om je een advies te kunnen geven is het belangrijk te weten wat je wilt bereiken en wat je aan totale voeding binnenkrijgt op een dag. Dan kunnen we bepalen welke supplementen je kunnen helpen met het behalen van je doelen. Mvg, Scitec-Online
paddy
25 november 2015
70
wat ik wil bereiken, meer kracht krijgen voor mijn workouts, meer conditie krijgen voor mijn runs.. en het liefst lean zijn en blijven en ik mag nog best iets wat groeien..(spiermassa) ik eet vrij normaal sochtends niet te veel een yogurt en een banaan plus nu de jumbo 1 scoop met melk smiddag 4x bruin brood met kipfilet of ham.. en meestal fruit voor het trainen 1xscoop jumbo met melk en een banaan dan avond eten. blijft door de weeks gezond en weekends weleens een pizza of dergelijke. savond's meestal nog een appel ofzo. en voor het slapen gaan nog een 1x scoop met melk en banaan jumbo.. en elkedag een Juice met 2 appels 2 wortels gember celderij en een sinasappel.. of iets gelijkmatig. in het verkooppunt vroeg ik om een complete shake en ze kwamen met jumbo..
admin
28 november 2015
71
Beste Paddy, om te zien wat je exact binnen krijgt is deze info niet toereikend. Belangrijk is bijvoorbeeld wat voor beleg, en hoeveel gram, waar bestaat het avondeten uit, het gewicht hiervan etc. Wil je een persoolijk eetschema ontvangen dan kan je deze aanvragen per mail info@scitec-online.nl. Op zich denk ik dat de Scitec Jumbo een goede aanvulling is voor je. Zou je het herstel (en daarmee de groei) van je spieren willen bevorderen dan kun je eens kijken naar Scitec Amino Magic of Scitec BCAA Express. Voor kracht en uithoudingsvermogen zou een Scitec Hot-Blood of een Scitec Powerd een goede aanvulling kunnen zijn. Mvg,Scitec-Online
Iwan
01 september 2016
72
Hallo, Ik was benieuwd hoe je het beste kunt bepalen welk BCAA supplement te kiezen. Ik ben de hele tijd een beetje aan het roteren tussen BCAA Xpress, Ami-NO Xpress en Amino Magic. Ook zit ik er aan te denken om de BCAA + Glutamine Xpress te gaan proberen, maar eerlijk gezegd weet ik niet een goede grond voor een bepaalde voorkeur. Wat is nou precies het verschil tussen al die BCAA en Amino acid supplementen?? Groetjes, Iwan
admin
02 september 2016
73
Hallo Iwan, het zijn verschillende samenstellingen van aminozuren. De Amino Magic bestaat uit 10 volledige (semi-)essentiële aminozuren waaronder ook de BCAA’s. Bij de Ami-NO Xpress zijn er Betaine, L-citrulline & Beta-alanine toegevoegd voor een betere pomp en uithoudingsvermogen. De BCAA Xpress bevat een hogere dosering van de BCAA’s, 3 essentiële aminozuren. de BCAA + Glutamine Xpress bevat de toevoeging van extra Glutamine wat belangrijk is voor spierherstel. Het beste is ze om de tijd te wisselen. Als je een specifieke combinatie wilt gebruiken kan je altijd vragen om extra advies. Mvg, Scitec-Online
vanderfe
06 september 2016
74
Beste, Heb de TGH test booster booster besteld, en uit intresse ook de bigbang. is dit een goede comi of kan ik ze beter na elkaar nemen. 84kg 1.80cm Ik doe 5x per week kracht training, momenteel aan het cutten. naast deze sups neem ik uiteraard de normale vitamines eiwitten en bcaa's. wil de test booster proberen omdat ik wat weinig energie en drive heb, heb al geprobeerd om de kcal anders te verdelen hoger koolhydr voor meer energie maar geen succes. heeft het zin test booster tijdens mn cut ? hoor graag van je gr john
admin
10 september 2016
75
Ha John! Hierbij even terugkomend op je vraag; je kan de Scitec TGH testosteronbooster prima combineren met de BIG-BANG. BIG-BANG is een pre-workout van Scitec die met name uitblinkt in de verscheidenheid van de verschillende werkzame stoffen voor spieropbouw en spierherstel. Het is dus niet zozeer een pre-workout die enkel focust op energie en pomp. Door de testosteronbooster in te zetten ga je tegelijkertijd op meerdere fronten aan de slag met je spiergroei. Je kan Scitec TGH ook goed combineren met een SUPERHERO of POWERD als je extra focus wil leggen op de energietoename. Mocht je aan een nieuwe stack gaan beginnen kun je ons ook altijd rechtstreeks mailen op info@scitec-online.nl Mvg, Mike Scitec-Online
Mike
07 maart 2018
76
Hallo, Bij de goede uitleg op jullie website over gebruik van voeding en supplementen zag ik dat jullie aanraden om af en toe te wisselen in supplementen, zodat je lichaam zoekende blijft. Ik op dit moment bezig met droogtrainen, zodat ik hierna kan groeien. Ben van 18% vetpercentage naar 10,5% en mijn doel is om naar 9% te gaan, ik train 5x in de week en gebruik als supplementen: Isotec Whey, Isotec caseïne, Fatburner, Multi-vitamine en Omega-3. In welke supplementen raden jullie aan te wisselen en om de hoeveel weken?

Reageer

Annuleren