Geen producten (0)

De beste supplementen voor een hoger trainingsrendement

 

In dit artikel wil ik je kennis laten maken met verschillende supplementen die je trainingsrendement kunnen verhogen. Deze supplementen zijn in de basis een aanvulling op je normale voedingspatroon. Met het juiste gebruik van de beste supplementen kun je je trainingsdoel eerder en effectiever bereiken. Het verkeerd gebruiken van een voedingssupplement kan echter averechts werken, daarom is het goed om voor jezelf te bepalen welk doel je nastreeft en hoe je dit doel wilt bereiken. Het meetbaar maken van je trainingsresultaten is hierbij een belangrijke stap.

In dit artikel maak ik een onderscheid tussen verschillende doelen. Binnen deze doelen zal ik je de beste supplementen voorschotelen zodat je je doel op een snelle en gezonde manier kunt bereiken. De doelen die ik voor dit artikel heb gedefinieerd zijn als volgt:

  • Spiermassa opbouwen
  • Afslanken
  • Aankomen en massatoename

Spiermassa opbouwen

Voor het opbouwen van spiermassa zijn er verschillende supplementen beschikbaar. Dit maakt het extra cruciaal om kritisch te kijken naar welke aanvullingen je neemt op je standaard voedingspatroon. Je wilt tenslotte alleen de beste supplementen bestaande uit effectieve voedingsstoffen tot je nemen! De beste supplementen voor spiermassa opbouw zijn hieronder opgenomen.

  1. Proteïne (eiwitshakes en eiwitrepen)

Spieren zijn opgebouwd uit eiwitten, door proteïne toe te voegen aan je voedingspatroon verzeker je jezelf er van dat je voldoende bouwstenen tot je neemt om je spieren te laten groeien. Een sporter heeft ongeveer 1,7 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht nodig om spieropbouw te realiseren. Met een standaard voedingspatroon red je dit bijna niet en daarom is het goed om actief proteïne dan wel aminozuren tot je te nemen. Dit is gemakkelijk te doen aan de hand van eiwitshakes. Binnen eiwitshakes zijn er echter nog vele varianten, in dit artikel maak ik onderscheid tussen twee van deze varianten.

Whey supplementen

Whey supplementen worden snel opgenomen door het lichaam. Binnen 15 minuten tot een half uur is de proteïne werkzaam en kan het gaan werken aan het herstel en opbouw van je spiermassa. Hier vind je een aantal eiwitten met een zeer hoge opneembaarheid Whey supplementen.

Caseïne supplementen

Waar Whey supplementen erg snel opgenomen worden in je lichaam, worden caseïne supplementen juist erg traag opgenomen door het lichaam. Dit maakt caseïne tot een goed supplement voor het einde van de dag. Tijdens je slaap kan het lichaam het supplement dan immers opnemen. Een product met caseïne is hier te vinden.

  1. Creatine

Ook creatine kan je helpen met het opbouwen van spieren. Creatine is een stof die ook door je lichaam zelf wordt aangemaakt. Toch is het goed om deze hoeveelheid creatine aan te vullen met een creatine supplement. Creatine verhoogt de hoeveelheid ATP in je lichaam en daarom kun je meer rendement uit je training halen en derhalve snellere spieropbouw realiseren. Een product dat als creatinesupplement gebruikt kan worden is hier te vinden.

Afslanken

De basis om af te vallen is een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Toch kan het gebruik van de beste supplementen je sneller gewichtsverlies opleveren. In tegenstelling tot wanneer je spieropbouw wilt realiseren of massa wilt opbouwen, is een voedingssupplement bij het afslanken vaak een maaltijdvervanger. Bij Scitec-Online hebben we een aantal producten die je kunnen helpen bij het verliezen van gewicht, een greep uit deze producten zijn:

  • Scitec STIM-FXis een vetverbrander die je direct voor je training kan nemen
  • Scitec Revex-16is een vetverbrander en helpt bovendien vocht afdrijven
  • Biotech USA Ampuleverbrandt vet en zet dit om in energie

Aankomen en massatoename

Aankomen terwijl je sport is een moeilijke combinatie voor sommige mensen. Aanvullende supplementen kunnen daarom helpen om aan te komen zonder dat je minder hoeft te gaan sporten. Met supplementen kun je de juiste bouwstenen innemen op het juiste moment. Als je meer gaat eten is dit lastiger te controleren en bovendien vergt dit meer discipline. Scitec-Online heeft een aantal producten die je kunnen helpen bij massatoename. De Scitec Mass-20 is hiervan een goed voorbeeld. Koolhydraten en eiwitten zijn de basis van dit product. Deze combinatie betekent energie en bouwstenen voor je lichaam. Voor het totale overzicht van producten die je helpen met aankomen kun je hier terecht.

De beste fitness supplementen binnen handbereik

Bij Scitec-Online.nl vind je het meest complete aanbod van kwalitatief goede fitness supplementen binnen handbereik. Je kunt online je supplementen aanschaffen en afhankelijk van het moment van bestellen, is je voedingssupplement dan al een dag later in huis!

 

Beoordelingen

Betaalmethoden

Aminozuren kopen

Sociaal

Populairste product

Scitec Whey Protein Scitec Whey Protein Scitec 100% Whey Protein Professional is…
€ 62,44 € 49,95