Geen producten (0)
 

Scitec Summer stack

€ 90,54 € 67,10 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec Summer Stack

Deze stack is speciaal samengesteld om jou te helpen bij het "zomer-ready" worden.

Scitec Hot Blood zorgt ervoor dat jij de power en energie hebt om te knallen in de sportschool. Dankzij de toevoeging van de belangrijkste spieropbouwende aminozuren kan jij gelijk beginnen aan het herstel van jouw spiermassa. Creatine zorgt voor meer kracht tijdens de training en L-carnitine helpt bij het verhogen van jouw energieproductie met als gevolg een hogere vetverbranding.

Scitec Carni Complex is jouw  "instant-burner". Doordat er diverse l-carnitine bronnen gebruikt worden in deze fatburner is hij voor verschillende lichaamstypen inzetbaar, dit is onder andere de reden waarom Scitec Carni Complex vaak verkozen wordt boven een reguliere l-carnitine bron!

Scitec Revex-16 is een extreem hoog gedoseerde fatburner voor maximaal resultaat. Met maar liefst 16 werkzame en actieve ingrediënten is Revex-16 een absolute topper onder de ververbrandende formules op de markt. Verbrand hardnekkig vet en verminder het hongergevoel wanneer je aan het afvallen bent. Deze burner is ontwikkeld voor verschillende lichaamstypes voor een optimale werking voor iedereen!

Deze stack is optimaal te combineren met Scitec 100% Whey Protein Professional of Scitec BEEF Protein voor spierherstel en opbouw!

Reacties

Ook interessant

€ 117,12 € 87,84
€ 137,00 € 102,75
€ 133,25 € 99,94