Geen producten (0)
 

Scitec Jumbo Professional 3240g

€ 66,06 € 52,85 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633105583-281
EAN code 728633105583
Omschrijving

Scitec JUMBO PROFESSIONAL!

Scitec JUMBO PROFESSIONAL is speciaal ontwikkeld voor een meer atletische lichaamsbouw, versnelde spierontwikkeling, spierkrachttoename en goede energieverdeling met zo min mogelijk opbouw van vetmassa! Het is echt een High Tech All-in-one Musclegainer van Scitec Nutrition!

JUMBO betekent GROOT! JUMBO betekent STERK! "De oorspronkelijke Scitec Nutrition JUMBO is ontwikkeld om mensen te helpen met een zeer snelle stofwisseling (ectomorf/“magere lichaamstypen”), en mensen die extreem veel energie verbruiken als gevolg van hun activiteiten. De verhoudingen van Scitec Jumbo weerspiegelen deze doeleinden. De populariteit van Scitec JUMBO - als gevolg van de kwaliteit en de resultaten - waarborgde de ontwikkeling van een specifieke formule voor de meer normale en atletische stofwisseling en een All-in-one shake voor Bodybuilding! Hiermee is het tweede lid van de Scitec JUMBO familie, Scitec JUMBO PROFESSIONAL geboren!

Scitec JUMBO PROFESSIONAL voordelen:

  • 52 gram hoogwaardige proteine per serving!
  • Verbeterde en hoger gedoseerde “JUMBO-EXTRA” matrix (12.000 MG!)
  • 6 verschillende vormen high tech creatine!
  • "6-CARB" koolhydraatmengsel met gefaseerde opname inclusief o.a. Oat meel, Palatinose ™  & Vitargo ® !!
  • Aspartaam vrije formule!

NÓG MEER OOG VOOR SPIEROPBOUW

In Scitec JUMBO PROFESSIONAL verschoven we de verhouding naar een hoger percentage eiwit! Doordat een teveel aan calorieën (uit met name koolhydraten) kan zorgen voor teveel vetopbouw hebben we deze verlaagd, dit uiteraard met het oog op onze doelgroep voor deze shake.

Scitec JUMBO PROFESSIONAL voedt en herstelt het lichaam en bevorderd tegelijkertijd de spieropbouw op meerdere fronten zodat er nog maar één ding overblijft waar u rekening mee hoeft te houden, namelijk de training!

Scitec JUMBO PROFESSIONAL bevat enkel hoogwaardige wei-eiwitten.  Dieetproteïnen zoals uit Wei-eiwit (Whey protein) zijn de bron van stikstof en bevatten onmisbare aminozuren die het lichaam nodig heeft voor groei en onderhoud van het spierweefsel. Scitec JUMBO PROFESSIONAL draagt hiermee bij ??aan de groei en het onderhoud van spiermassa. * Wei-eiwit uit melk is een zogenaamde complete eiwit, omdat het lichaam alle noodzakelijke aminozuren binnenkrijgt waaronder de 9 aminozuren (dwz Histidine, Isoleucine, Leucine , Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan, Valine) die als essentieel voor het leven worden beschouwd, omdat het lichaam ze niet kan synthetiseren.

scitec-online_jumbo

Bepaling van de voedingsefficiëntie van eiwitten in de voeding is meestal gebaseerd op het schatten van de mate waarin eiwitten door het lichaam worden geabsorbeerd en vastgehouden zodat het de dagelijkse stikstofverliezen beperkt. “Net Protein Utilisation” (NPU) Is het percentage van opgenomen stikstof die in het lichaam wordt vastgehouden, en de (BV) “Biological Value” (Biologische waarde) geeft het percentage geabsorbeerde stikstof die door het lichaam wordt vastgehouden weer. Biologische waarde is het product van NPU en verteerbaarheid. Wei-eiwit heeft een goede verteerbaarheid en aminozuursamenstelling, dus de biologische waarde is groot in vergelijking met andere dieet eiwitbronnen zoals vlees, vis, eieren of soja.

Scitec JUMBO PROFESSIONAL heeft nog steeds het "6-CARB" koolhydraatmengsel dat Oat meel (haver meel), Palatinose ™ en Vitargo ® bevat. Vitargo ® is een gepatenteerde koolhydraat met hoog moleculair gewicht en is uniek omdat het zeer snel opgenomen wordt door het lichaam (net zo snel als suikers (glucose, fructose) en maltodextrine terwijl het vele malen functioneler is voor het leveren van energie tijdens het spieropbouwproces.

De "JUMBO" extra ingrediënt matrix is verbeterd en de dosering is verhoogd! Elke portie Scitec JUMBO PROFESSIONAL levert een dosis van ons eigen "Scitec CREA-BOMB MULTI COMPONENT CREATINE MATRIX" (6 soorten Creatine)! Van creatines uit Scitec CREABOMB is in dosering van minimaal 3 gram per dag wetenschappelijk bewezen dat zij de prestaties op het gebied van intensiviteit en uithoudingsvermogen tijdens krachttraining en interval cardio training aanzienlijk verbeteren!* Dit betekend dus dat een halve dosering als resultaat oplevert! Creatine is een lichaamseigen stof en voorziet het lichaam van kracht en uithoudingsvermogen. Het is een populair ingrediënt voor spieropbouw omdat het je in staat stelt langer en harder te kunnen trainen en daardoor aanzienlijk meer spiermassa te kunnen ontwikkelen in een kortere periode.

In Scitec Jumbo Professional voegden wij ook extra aminozuren (boven op de al aanwezige aminozuren uit eiwitten) toe! Deze aminozuren bevatten ook de BCAA’s essentiële aminozuren verantwoordelijk voor vele processen in het lichaam welke gelinkt worden aan spierherstel en spieropbouw.

In de "Micronutrient Support Complex" vind u Magnesium en vitamines in hoeveelheden die leiden tot normale eiwitsynthese, een vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid, bijdragen aan de werking van het zenuwstelsel (neurotransmissie en spiercontractie waaronder de hartspier), de normale functie van het immuunsysteem, de normale werking van het zenuwstelsel, de normale collageenvorming voor de functie van kraakbeen en bloedvaten, de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en de instandhouding van normale botten en tanden *

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.)

SPIERHERSTEL-SPIERGROEI-KRACHT-SPIEROPBOUW-UITHOUDINGSVERMOGEN-VERBETERDE OPNAME-ENERGIE-MASSATOENAME

Scitec JUMBO PROFESSIONAL beschrijving

Meng een portie met 400 ml water. Drink minimaal één portie per dag, bij voorkeur direct na de training of op een moment waarop je maaltijd weinig eiwit bevat. Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als een vervanging voor dergelijke.

Scitec JUMBO PROFESSIONAL info

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt!

Scitec JUMBO PROFESSIONAL smaken

Banaan 

Scitec JUMBO PROFESSIONAL verpakkingen

3240 gram - 20 serveringen

Leer meer over dit product - Scitec JUMBO PROFESSIONAL - d.m.v. het label.

Scitec JUMBO PROFESSIONAL 3240g label

Reacties

Ook interessant

€ 42,37 € 33,90
€ 37,37 € 29,90
€ 53,00 € 42,40

Laagste prijs banner Scitec-Online