Geen producten (0)
 

Scitec JUMBO HARDCORE

€ 69,88 € 55,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode SCITEC JUMBO HARDCORE-561
EAN code 728633110926
Omschrijving

SCITEC JUMBO HARDCORE

De nieuwe revolutionaire MAX-musclegainer van Scitec is gearriveerd!

Scitec JUMBO HARDCORE!  Na de populaire Scitec JUMBO en Scitec JUMBO PROFESSIONAL weightgainer varianten is het tijd voor een een next level weightgainer uit de Scitec JUMBO series!!

JUMBO means STRONG, JUMBO means BIG! JUMBO HARDCORE means AWESOME!!

De nieuwe hardcore musclegainer van Scitec heeft een indrukwekkende ingrediëntenlijst met de nieuwste spieropbouwende en herstellende ingrediënten uit "bodybuild-land" toegevoegd aan de vertrouwde matrix van creatines, aminozuren, eiwitten en koolhydraten. Wat biedt SCITEC JUMBO HARDCORE jou!?

scitec-jumbo hardcore

  • 5 verschillende kwaliteits proteïnes met “Time-released” afgifte systeem!
  • 7 verschillende koolhydraten voor langdurige kracht en energie waaronder het gepatendeerde MODCARB systeem van Scitec ! (en onder meer: Cyclic Dextrine, Palatinose, Waxy Maixe!)
  • 6 multi-level creatines met verschillende PH-waardes waaronder ook de meest geconcentreerde CREAPEP-variant!
  • NO (Nitric-Oxide) BOOSTER NOP-47 met speciaal verrijkte Bioactieve elementen voor verbeterde opname!
  • 8 verschillende Scitec MATRIXES voor herstel, groei, concentratie, en bevordering droge spiergroei en ontwikkeling!

SCITEC JUMBO HARDCORE MUSCLEGAINER

Deze next level weightgainer is dus niet alleen puur een musclegainer, hij is gemaakt om op vele fronten het gevecht aan te gaan voor een optimale fysiek!

Iedereen die serieus bezig is met zijn lichaam en de verbetering hiervan weet het; het juiste voedsel en de timing hiervan is van enorm belang. Scitec Nutrition maakt producten zoals Scitec JUMBO HARDCORE met deze wetenschap in gedachten, en het resultaat liegt er niet om. Door de inzet van deze weightgainer stimuleer je het lichaam om nieuw spierweefsel aan te maken, je voorziet het van energie en kracht en genereert pomp voor een maximaal resultaat!

De grote calorische waarde van Scitec JUMBO Hardcore tezamen met de hoge anabolische waarde van de gebruikte eiwitten maakt deze mix ook goed inzetbaar voor zogenaamde “slow-gainers” mensen die niet eenvoudig (spier)massa aan kunnen zetten.

Het in JUMBO Professional gebruikte Oatmeal en de Waxy Maixe zijn aangevuld met unieke koolhydraten in de Bodybuild-scene zoals: Biologische boekweitpoeder, Biologische Quinoa, Biologische Amaranth & Gerst en veel meer super voedzame ingrediënten! Door je depots regelmatig aan te vullen kan je spierontwikkeling blijven aanhouden en kunnen je resultaten groeien. Met name de afwezigheid van suikers en de toch enorme waarde in calorieën zorgen ervoor dat deze Scitec weightgainer het verschil kan maken tussen stilstand en vooruitgang!

HARDCORE-JUMBO

Laat de creatines (CreaPep matrix)op verschillende niveau’s je spieren versterken terwijl de gehydrolizeerde Beef eiwitten, de Micellaire Caseine proteines en eiwit-peptiden het spierherstel en de spiergroei optimaliseren!

Naast de herstellende werking van de proteine-matrix zorgt Scitec JUMBO HARDCORE voor een optimale groei en geminimaliseerde spierafbraak (anti-catabool effect) door inzet van o.a. Micronized Glutamine, Taurine, alanine, fenylalanine, lysine, Ornithine en AKG, en de BCAA-XPRESS variant(Micronized leucine, isoleucine, valine!) Bekijk onze indrukwekkende mix van samenwerkende ingrediënten, hij is méér dan compleet!

 

Wil je hard trainen, snel herstellen en flink groeien?! Zet Scitec JUMBO HARDCORE weightgainer in voor maximaal resultaat!

Scitec JUMBO HARDCORE beschrijving

Neem 1 tot 3 shakes verdeeld over de dag in met water, bij voorkeur direct na de training, bij het opstaan of voor het slapen gaan.

Scitec JUMBO HARDCORE info

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt. 

Scitec JUMBO HARDCORE smaken

Banaan-yoghurt, brownie praline, broze witte chocolade

Scitec JUMBO HARDCORE verpakking

3060 gram - 40 serveringen

Scitec JUMBO HARDCORE 3060g label

Reacties

Ook interessant

€ 42,37 € 33,90
€ 37,37 € 29,90
€ 66,06 € 52,85

Laagste prijs banner Scitec-Online