Geen producten (0)
 

Scitec Jumbo 8800g

€ 128,06 € 102,45 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec Jumbo

Scitec Jumbo; 50 gram van de hoogwaardigste eiwitten in 1 portie!

Jumbo van Scitec bevat maar liefst 50 gram van de hoogste kwaliteit eiwitten per portie! Ook zijn er 6 verschillende soorten koolhydraten aan toegevoegd eb bevat Scitec Jumbo geen kunstmatige zoetstoffen!

Scitec JUMBO = STERK! JUMBO = GROOT!

Jumbo is ontworpen om spierontwikkeling, spierherstel, prestaties en energie toe te laten nemen. Dit is gedaan met een snel werkend wei eiwit zodat het geschikt is om te gebruiken zowel voor, tijdens en na de training. Ook zitten er 5 soorten creatine in voor optimale spiergroei. Dit product is ideaal voor sporters die snel spiermassa willen aanzetten!

Ga voor het lichaam van je dromen!

Het is aangetoond dat men snel de neiging heeft om hun werkelijke verbruik van voedingsstoffen te overschatten als men probeert spieren en spierkracht te verbeteren. Ze denken dat ze goed en genoeg eten voor een constante en aanzienlijke vooruitgang. Hier gaan veel mensen de fout in! Er is niets krachtiger dan het consequente gebruik van de juiste hoeveelheid calorieën. Goede koolhydraten en spieropbouwende eiwitten zijn onmisbaar bij het kweken van spieren.

Jumbo is dé complete bron van eiwit en koolhydraten!

Een levensstijl die zo strikt is zodat je alle voedingsstoffen perfect binnen krijgt is erg moeilijk. Vaak heeft men hier de tijd niet voor of geen zin in. Daarom is er nu Scitec Jumbo! Dagelijks gebruik van Scitec Jumbo kan echt helpen om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen en vooruitgang te boeken.

Scitec Jumbo gebruik

Mix 1 dosering (220g) in 400 ml melk of water en neem het bij voorkeur direct na de training in.

Scitec Jumbo verpakking

8800g – 40 doseringen

Scitec Jumbo smaken

Smaak: chocolate, vanille, strawberry

Scitec Jumbo info

Buiten bereik van kinderen houden! Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering Scitec Jumbo! Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Let op; PO (pre-order) producten/smaken kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare producten/smaken.

Leer meer over dit product - Scitec Jumbo - d.m.v. het label.

Scitec Jumbo 8800g label

Reacties

Ook interessant

€ 42,37 € 33,90
€ 37,37 € 29,90
€ 66,06 € 52,85

Laagste prijs banner Scitec-Online