Geen producten (0)
 

Scitec Carni Cannon

€ 34,87 € 27,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633106453-341
EAN code 728633109036
Omschrijving

Scitec Carni Cannon

Scitec Carni Cannon; Dé pre-workout en vetverbrander in één!

Altijd al op zoek naar een pre-workout en vetverbrander in één? Zoek dan niet verder want met Scitec Carni Cannon heb je een 2 in 1 supplement die aan alle verwachtingen voldoet.

Ga voor de 6-pack van je dromen!

Verbreek barrières door de toevoeging van AKG, L-carnitine en Acetyl L-carnitine! Carni Cannon werkt snel en biedt steeds een essentiële aanvulling voor fitness liefhebbers. Scitec Carni Cannon helpt je met het bereiken van het lichaam dat je altijd al hebt gewenst! Carni Cannon wordt gezien als een hele sterke fatburner en genoemd als een van de meest spraakmakende dieet supplementen op de markt!

 

Voordelen Scitec Carni Cannon

- Gaat vermoeidheid tegen

- Ondersteunt de vetstofwisseling

- Energieleverend metabolisme

- Onderhoud van een normale bloedsuikerspiegel

- Normaal functioneren van het zenuwstelsel

- Beste pre-workout & fatburner in één

 scitec_carni_cannon

Scitec Carni Cannon gebruik:

Neem 2 capsules 60 minuten voor de training, of met een koolhydraat gebaseerde maaltijd op rustdagen. Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als een vervanging daarvan.

Scitec Carni Cannon verpakking:

60 capsules – 30 servings

Scitec Carni Cannon info:

Niet gebruiken als u een fysiologische of psychische aandoening hebt, of onder de leeftijd van 21 jaar bent. Vermijd ook bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg uw arts voor gebruik! Buiten bereik van kinderen houden! Overschrijd de aanbevolen dosering niet! Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

 

 

Reacties

Ook interessant

€ 28,56 € 20,95
€ 22,37 € 17,90
€ 21,25 € 17,00