Geen producten (0)
 

Scitec Protein Pancakes

€ 28,56 € 20,95 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633110582-482
EAN code 728633110582
Omschrijving

Scitec Protein Pancakes

Scitec Protein Pancakes - Met de 6 beste eiwitten in één product ontstaat de perfecte Eiwit Pannenkoek. Scitec Protein Pancakes zijn ideaal voor mensen die af willen vallen door middel van een eiwitdieet en mensen die krachtgericht trainen en meer spieropbouw nastreven.

Het is tijd om van pannenkoeken een onderdeel van uw fitness dieet te maken! Pannenkoeken zijn nog nooit zo populair bij sporters geweest! Scitec heeft een heerlijke PROTEIN PANNENKOEK ontworpen om de hoge eiwitbehoefte van atleten, waaronder bodybuilders en iedereen met een actieve levensstijl te ondersteunen.

Eiwitpannekoeken zijn niet nieuw meer op de voedingsmarkt, wat dit product uniek maakt is dan ook de hoge kwaliteit van de gebruikte eiwitten. Dit product bevat 30%  zeer hoogwaardige eiwitten en eiwitten uit meerdere populaire bronnen!

Perfect voor een uitgebalanceerd dieet!

Zodra u de Scitec Protein Pancake proeft, zult u nooit meer verlangen naar reguliere, lage eiwit pannenkoeken. De hoogwaarige proteine maken dit product tot een spierherstellende voedingsbron maar de cocos/witte chocolade smaak(echte cocos) maakt het ook een feestje voor de smaakpapillen!

Het belangrijkste voordeel van eiwit pannenkoeken is dat u gemakkelijk uw spieren kan ondersteunen met de juiste hoeveelheid snelle en langzame eiwitten (wei, ei, caseïne) in een zeer aangename manier.

Scitec Protein Pancakes gebruik: 

Meng 1 schep poeder met ongeveer 2/3 schep magere melk of water. Schud of meng goed zodat het product eruit ziet als regulier pannenkoekenbeslag. Bak vervolgens op middelhoog vuur de pannenkoek goudbruin aan beide kanten zoals je gewend bent met een pannekoek. Experimenteer met de dikte van het beslag, de grootte van de pannenkoeken en de baktijden om de beste pannekoek te maken!

 

scitec-protein-pancakes

Smaken:

White Chocolate Coconut  Banana Chocolate

Scitec Protein Pancakes verpakking:

1036 g - 28 servings

Scitec Protein Pancakes Info: 

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Reacties

Ook interessant

€ 34,81 € 27,85
€ 22,37 € 17,90
€ 22,38 € 17,90