Geen producten (0)
 

Scitec Top Shape

€ 31,68 € 26,40 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633110315-485
EAN code 728633110315
Omschrijving

Scitec Top Shape

Top Shape! De naam van dit Scitec product zegt genoeg!

Door vetten te verliezen en spieren te behouden veranderd niet alleen je uiterlijk in “Top Shape” maar het is wetenschappelijk onderbouwd dat gewichtsvermindering ook een gunstig fysiologisch effect met zich meebrengt.

Scitec Top Shape bevat een zuivere vorm van het Glucomannan Fiber wat functioneert als een “maagvuller” en op die manier de opname van overtollige voedingsstoffen beperkt. Door middel van de veroorzaakte verzadiging gecreëerd door Scitec Top Shape komt de optimale fysiek met een laag vetpercentage en droge, aan de oppervlakte liggende spieren een stuk dichterbij!

Naast eiwitrijke voeding met een hoge biologische beschikbaarheid zoals in bijvoorbeeld Scitec Whey Protein zijn vetverbranders, mits goed gedoseerd, een welkome aanvulling voor sporters die meer spiermassa en minder vetmassa nastreven. Scitec Top Shape zorgt met een effectieve dosering Glucomannan extract ( 3 x 1 gram) ook voor een vermindering van cholesterol in het bloed. * De gunstige effecten op het cholesterol zijn wetenschappelijk onderzocht en optimaal bevonden bij 4 gram Glucomannan uit Scitec Top Shape!

* Dit product draagt bij aan vetverlies en behoud van het energieniveau dankzij het gebruik van o.a. Glucomannan Fiber in een optimale wetenschappelijk bepaalde dosering.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

 

 

scitec-topshape 

 

 

Scitec Top Shape gebruik

Neem 3x2 capsules Scitec Top Shape verdeeld over de dag, bij voorkeur voor een maaltijdmoment. Heb je een te hoog cholesterolgehalte en wil je deze gunstig beïnvloeden neem dan 4x2 capsules verdeeld over de dag.

Scitec Top Shape verpakking

180 capsules – 30 serveringen

Leer meer over dit product - Scitec Top Shape - d.m.v. het label.

scitec-topshape 

Scitec Top Shape info:

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Let op; PO (pre-order) producten/smaken kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare producten/smaken.

 

Reacties

Ook interessant

€ 28,56 € 20,95
€ 22,37 € 17,90
€ 21,25 € 17,00