Geen producten (0)

 

Scitec Carni-X Liquid 2000

€ 23,40 € 19,50 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec Carni-X Liquid 2000

Scitec Carni-X Liquid 2000 is dé vloeibare L-Carnitine booster voor energie en verbranding onderhuids vet door een verhoogde stofwisseling!

Meer spierdefinitie, minder vet, betere fysiek!

Nu in handige ampulle verpakking voor 1 optimale dosering!

Één ampulle Scitec Carni-X Liquid 2000 bevat een hoge dosering van de zuiverste vorm L-Carnitine! L-Carnitine is een veilig en effectief aminozuur dat vetafbraak stimuleert en de energie in je lichaam verhoogt. Carni-X Liquid van Scitec maakt het daarom mogelijk om snel vet te verliezen en energie te winnen! De vloeibare formule zorgt voor een snelle opname in het lichaam.

Vet verdwijnt als sneeuw voor de zon! Zet vet om in energie en stimuleer je stofwisseling!

Scitec Carni-X Liquid zet verzadigde vetten om in energie en stimuleert de stofwisseling. Carni-X Liquid zorgt voor het afbreken van alle moeilijk te verbranden vetreserves en stelt je in staat om meer definitie te krijgen!

scitec-carnitine

Perfect te gebruiken in combinatie met een fatburner!

Een fatburner gebruiken samen met Carni-X Liquid zorgt voor een nóg snellere stofwisseling en vetverbranding. Voor de echte hardcore sporter die zo snel mogelijk een laag vetpercentage wil hebben! Door Scitec Carni-X Liquid te gebruiken voor een (sport) inspanning en bijvoorbeeld een Scitec Shredex fatburner 3 maal daags in te zetten zorg je op meerdere fronten voor een ultieme verbranding!

Verleg je grenzen met Scitec Carni-X Liquid!

Scitec Carni-X Liquid 2000 gebruik:

Neem 1 portie Liquid Carni-X per dag, 30 minuten voor de training en/of tussen de maaltijden op een lege maag. Goed schudden voor gebruik!

Scitec Carni-X Liquid 2000 verpakking:

ampulle 25 ml

Scitec Carni-X Liquid 2000 smaken:

Limoen

Leer meer over dit product - Scitec Carni-X Liquid 2000

scitec-carnitine

Reacties

Ook interessant

€ 34,81 € 27,85
€ 22,37 € 17,90
€ 28,56 € 20,95