Geen producten (0)
 

Thermo Drine Liquid 500ml

€ 24,25 € 19,35 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Thermo Drine Liquid 500ml

Thermo Drine Liquid is een complete fatburner die bestaat uit een formule van bewezen ingrediënten. Dit supplement zal jou helpen bij het kwijtraken van die ongewenste vetcellen en het behalen van jou doel: het hebben van een strak lichaam!

Thermo Drine Liquid bestaat o.a. uit vitamines, cafeïne, taurine en lipotropische voedingsstoffen. Door de energie opwekkende ingrediënten is deze fatburner ideaal om voor de training in te zetten om niet alleen het verbrandingsproces te verbeteren, maar ook om jou meer energie te geven om harder te trainen. 1 + 1 = 3!

Thermo Drine geeft energie, remt de honger en zorgt voor een snelle verbranding. Gewichtsvermindering vind pas goed plaats als alle elementen die hier een rol in spelen in balans zijn, de combinatie van verschillende werkzame stoffen in deze fatburner zorgt voor een complete ondersteuning voor uw vetverlies. Thermo Drine is ontwikkeld voor snelle resultaten en een breed publiek, de thermogene formule met L-carnitine, Chromium en Caffeine zegt genoeg maar juist de combinatie met Koala nut extract, White willow extract en Yerba mate maken dit tot een hardloper onder de vetverbranders!

Thermo Drine Liquid 500ml beschrijving

Meng 10ml Thermo Drine Liquid met 200ml water.

Thermo Drine Liquid verpakking

500ml - 50 serveringen

Thermo Drine Liquid smaken

Grapefruit

Leer meer over dit product - Thermo Drine Liquid 500ml - d.m.v. het label.

Thermo Drine Liquid 500ml label

Reacties

Ook interessant

€ 28,56 € 20,95
€ 22,37 € 17,90
€ 21,25 € 17,00