Geen producten (0)
Sorteer op:  

Scitec eiwitreep Chocopro 55GR Scitec eiwitreep Chocopro 55GR Scitec Eiwitreep Choco Pro…
€ 2,50 € 2,00
Scitec JUMBO BIG PROTEIN bar 100GR Scitec JUMBO BIG PROTEIN bar 100GR De Scitec JUMBO BIG…
€ 4,38
Scitec Proteinissimo Eiwitreep 50GR Scitec Proteinissimo Eiwitreep 50GR Scitec Proteinissimo…
€ 2,39 € 2,15
Scitec JUMBO BIG PROTEIN bar 15st Scitec JUMBO BIG PROTEIN bar 15st Een doos Scitec JUMBO BIG…
€ 56,19 € 44,95
Scitec Protein Smoothie SCITEC PROTEIN SMOOTHIE Scitec Protein Smoothie! Met trots…
€ 29,50 € 23,60
Scitec choco-pro eiwitreep Scitec choco-pro eiwitreep 20 stuks per doos a 55gr. Scitec…
€ 49,88 € 39,90

Drinks & Proteïne bars


Naast de proteïne poeder en eiwitshakes, kun je bij Scitec Online ook terecht voor de beste proteïne repen. Deze proteïne repen geven je energie en voldoende voedingsstoffen om af te vallen of juist spiermassa te creëren. De proteïne repen van Scitec zijn onderhevig aan constante verbeteringen om zo de beste resultaten te kunnen boeken. Deze eiwit repen helpen je met het balanceren van je voedingspatroon en hebben bovendien een heerlijke smaak zodat je de proteïne repen ook als tussendoortje kunt eten. Weg met de ongezonde snacks, zeg welkom tegen de proteïne repen van Scitec!

Scitec nutrition whey isolaat

Met de proteïne repen van Scitec nutrition kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheden eiwitten binnen krijgen op een lekkere manier. Bovendien zijn de proteïne repen makkelijker mee te nemen dan de eiwitshakes die over het algemeen populairder zijn als fitness supplement om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Ook als manier om af te vallen kunnen de eiwitrepen je helpen om resultaat te behalen. Als gezonde snack of zelfs als maaltijdvervanger.

In deze categorie vind je dan ook het meest complete aanbod van proteïne repen. Mocht je vragen hebben over één of meerdere van onze producten, of mocht je een product missen in de Scitec lijn? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.