Geen producten (0)
 

Scitec Protein Smoothie

€ 29,50 € 23,60 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

SCITEC PROTEIN SMOOTHIE

Scitec Protein Smoothie! Met trots presenteert Scitec-Online de Protein Smoothie met maar liefst 26gram hoogwaardige eiwitten en puur fruitsap zonder toegevoegde suikers!

*Dit product draagt bij aan vetverlies bij vervanging van vet of suikerrijke maaltijdmomenten en zorgt voor herstel van het spierweefsel

scitec-protein-smoothie

26 GR. PROTEINE, GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS & KOOLHYDRATEN EN LAAG IN DE VETTEN!

Scitec protein smoothies kunnen gemakkelijk ingezet worden als gezond en voedzaam herstelmoment na een training of gedurende de dag om spierherstel en groei te bevorderen.

Veel mensen hebben een tekort aan (goed opneembare) eiwitten in hun dagelijkse voeding, door regelmatig een eiwitrijk voedingsmoment toe te voegen aan je eetpatroon kun je het lichaam voeden en laten herstellen van dagelijkse (sport) inspanningen.

scitec-protein-smoothie

Proteineproducten bestaande uit hoogwaardige eiwitten zoals de Protein Smoothie zijn niet alleen populair bij bodybuilders voor de aanmaak van nieuw spierweefsel maar ook bij gebruikers die vet willen verliezen zonder dat dit ten koste gaat van de spieren in het lichaam.

Scitec combineert verschillende heerlijke en pure  fruitsappen met functionele eiwitten voor een ready  to drink smoothie! Uniek aan de formule is het gebruik van kwalitatief hoogwaardige complete eiwitten en het ontbreken van toegevoegde koolhydraten, suikers of smaakstoffen, just fruit and protein!

Verkrijgbaar in 3 heerlijke smaken en hersluitbare verpakking is Scitec Protein Smoothie jouw nieuwe partner voor onderweg!

Scitec Protein Smoothie smaken

coconut-pineapple, raspberry-blueberry, mango-passion fruit

Scitec Protein Smoothie verpakking

330ml

Let op; PO (pre-order) producten/smaken kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare producten/smaken.

Leer meer over dit product - Scitec Protein Smoothie - d.m.v. het label.

scitec-protein-smoothie

scitec-protein-smoothie

Reacties

Ook interessant

€ 49,88 € 39,90
€ 2,50 € 2,00