Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Scitec Macatron

€ 37,94 € 26,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633110438-440
EAN code 728633110438
Omschrijving

Scitec MACATRON

Hardcore testosteron booster & oestrogeen remmer!

KRACHT – ENERGIE – SPIERGROEI – TESTOSTERONBOOST - OESTROGEENREMMER

Scitec MACATRON is een ultra geavanceerde, wetenschappelijk bewezen en nauwkeurig samengestelde testosteron booster voor maximale power en kracht bij trainingen door maar liefst 13 zorgvuldig geselecteerde, krachtige ingrediënten.

Maximale testosteronlevels & spierkracht!

Scitec MACATRON bevat naast DAA (D-asparaginezuur) en zuivere plantaardige ingrediënten ook de belangrijkste vitaminen en mineralen voor je lichaam! MACA is een zuiver plantaardig ingrediënt dat traditioneel al werd gebruikt als een afrodisiacum waardoor in je lichaam de geslachtsdrift en spieropbouw geboost worden. Be unstoppable!

Testofen-extract testobooster

Scitec maakt gebruik van Testofen-extract met maar liefst 50%  Fenuside! Dit is een bekend en veelzijdig gebruikt kruid met meer dan 100 fytochemische bestanddelen! Het is wetenschappelijk aangetoond dat het seksuele verlangen wordt verhoogd door Scitec Macatron. De combinatie van de samenwerkende ingrediënten uit Macatron helpt met het handhaven van je seksuele gezondheid en verkrijgen van spiermassa.

Meer kracht, potentie en verbeterde spiergroei condities!

De Scitec MACATRON formule bevat ook de werkzame stof Boron, dit zorgt ervoor dat de omzetting van testosteron naar het vrouwelijk hormoon oestrogeen wordt afgeremd. Dit zorgt ervoor dat er méér vrij testosteron beschikbaar is als actieve vorm in het lichaam. Hierdoor verdwijnen je grenzen in de sportschool en komt het lichaam in een verbeterde staat van spieropbouw!

Vitamine B5 en B6 & much more!

Door de extra toevoeging van belangrijke vitamines voor het spieropbouwproces zoals vitamine B5, dat synthese en metabolisme van steroïde hormonen stimuleert word Scitec Macatron op nog meer fronten interessant. Vitamine B6 helpt bij de regulering van de hormonale activiteit en verminderd vermoeidheid en vermoeidheid van de spieren. Vitamine D met hoge bio-waarde zorgt voor de instandhouding van je spierfunctie en speelt een grote rol in het proces van celdeling. Zink zorgt voor de vruchtbaarheid en de voortplanting en de handhaving van het testosteron in je bloed.*

 

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Scitec MACATRON gebruik:
Neem 2 capsules Scitec MACATRON bij het ontbijt en 2 capsules bij het avondeten. Gebruik Scitec MACATRON samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als vervanging daarvan.

Scitec MACATRON verpakking:
105 capsules

Scitec MACATRON info:
Buiten bereik van kinderen houden! Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering Scitec MACATRON!

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75