Geen producten (0)

 

Scitec Crea-Bomb 25z

€ 16,97 € 13,58 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 144-241
Omschrijving

Scitec CREABOMB: MULTI-COMPONENT CREATINE-MATRIX

Waarom kiezen uit slechts één type creatine als je de beste soorten creatine uit Scitec CREABOMB kan krijgen? Scitec CREABOMB brengt je het voordeel van diversiteit en samenwerking van verschillende bodybuilding ingrediënten! Er zijn veel verschillende theorieën waarom de ene creatine beter zou zijn als de andere, gelukkig hoef jij je hier geen zorgen om te maken! "Bombardeer" je spiercellen met alle belangrijke soorten Creatine met Scitec CREABOMB! Onze beste, 6-component multi-creatine matrix biedt (onder andere) de meest bestudeerde Creatine vorm ooit! Voorzie je lichaam van meer kracht en spiervolume door een juiste dosering creatine van hoge kwaliteit! Van creatines uit Scitec CREABOMB is in dosering van minimaal 3 gram per dag wetenschappelijk bewezen dat zij de prestaties op het gebied van intensiviteit en uithoudingsvermogen tijdens krachttraining en interval cardio training aanzienlijk verbeteren!* 

Voordelen van Scitec CREA-BOMB:

  • 6 SOORTEN CREATINES!
  • 10 ACTIEVE INGREDIENTEN!
  • EXTRA TAURINE!
  • MAGNESIUM & VITAMINE B3!
  • ASPARTAAM VRIJ!

Scitec Creabomb 25 zakjes atleet

KRACHT - SPIEROPBOUW - UITHOUDINGSVERMOGEN - ENERGIE

Creatine is een lichaamseigen stof en voorziet het lichaam van kracht en uithoudingsvermogen. Het is een populair ingrediënt voor spieropbouw omdat het je in staat stelt langer en harder te kunnen trainen en daardoor aanzienlijk meer spiermassa te kunnen ontwikkelen in een kortere periode. Een aantal van onze belangrijkste ingrediënten dragen ook bij aan de gunstige fysiologische effecten* :Eiwitsynthese(opname van eiwitten door het lichaam). • Het functioneren van het zenuwstelsel: neurotransmissie en spiercontractie inclusief de hartspier. • Vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid. • verbeterde energie-opbrengst metabolisme. • Psychologische functie. • Elektrolyt evenwicht. • Onderhoud van botten en tanden.

Aspartaam vrij!

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.

Scitec Crea-Bomb 25z beschrijving

Meng elke portie met 400 ml water! Voor een "laadperiode", neem een portie van Scitec CREA-BOMB voor elke 15 kg van je lichaamsgewicht per dag (op deze manier zal de creatine je spieren sneller verzadigen). Verspreid deze porties gedurende de dag en neem ze voor een maaltijdmoment. Na 5 dagen, neem 1 portie per dag voor onderhoud(bij voorkeur 30 minuten voor de training). Als je de "laadperiode" over wilt slaan dan kun je gelijk beginnen met 1 portie per dag. Gebruik Scitec CREABOMB als onderdeel van een gezonde, evenwichtige voeding.

Scitec Crea-Bomb 25z smaken

Passion fruit

Scitec Crea-Bomb 25z verpakking

25 zakjes x 12 gram

Scitec Crea-Bomb 25z info

Geproduceerd in een faciliteit die melk, soja en ei-eiwitten, gluten en pinda's verwerkt!

Leer meer over dit product - Scitec Crea-Bomb 25z

Scitec Crea-Bomb 25 zakjes x 12gram label

Reacties

Ook interessant

€ 19,61 € 15,69
€ 43,29 € 34,63
€ 23,62 € 17,75