Geen producten (0)
 

Scitec Heavy Duty

€ 32,88 € 26,30 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633106452-338
EAN code 728633109067
Omschrijving

Scitec Heavy Duty

Scitec Heavy Duty; hét supplement voor betere, sterkere en gezondere gewrichten en kraakbeen!

Slechte warming ups in de gym, zware gewichten, te snelle resultaten en concentratieverlies dragen allemaal bij aan de uitoefening van druk op je gewrichten en kraakbeen. Dit kan zorgen voor pijn, striemen en blessures.

ONDERSTEUN HET BINDWEEFSEL EN VOORKOM BLESSURES

Heavy Duty van Scitec ondersteunt het bindweefsel door middel van maar liefst 12 speciale ingrediënten! NEM (natuurlijk ei membraan) is een ingrediënt voor dit soort producten. Heavy Duty bevat ook het favoriete type II collageen en Hyaluronzuur. Heavy Duty bevat Glucosamine, Chondroïtine en MSM. De 100% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem en de spieren. Ook de instandhouding van botten, tanden en de opname van calcium en fosfor wordt verbeterd.

12 SUPERIEURE INGREDIENTEN BIJ ELKAAR GEVOEGD VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Vitamine C helpt om de cellen tegen stress te beschermen en draagt bij tot een normale collageenvorming om de functie van kraakbeen, bot, bloedvaten, tandvlees, tanden en huid te verbeteren. Zink draagt bij aan de instandhouding van haar, nagels, huid en zicht. Het draagt ook bij tot een hoger testosteron niveau, om de vruchtbaarheid te verhogen. Mangaan draagt bij tot een betere vorming van bindweefsel.

MAAK DE ZWAARST MOGELIJKE TRAININGEN WAAR MET SCITEC HEAVY DUTY

De 12 ingrediënten die in Scitec Heavy Duty zitten zorgen dat je gewrichten je spieren vergezellen om zwaardere trainingen waar te maken.

Heavy Duty heeft het totaalpakket voor je gewichten en kraakbeen! Als er iets is van moeder natuur dat je kan helpen betere, sterkere en gezondere gewrichten en kraakbeen te verkrijgen, dan zit het in Heavy Duty!

scitec_heavy_duty

Scitec Heavy Duty beschrijving

Neem 3 capsules per dag, bij voorkeur bij elke maaltijd 1.

Scitec Heavy Duty verpakking

90 capsules – 30 doseringen

Scitec Heavy Duty info

Buiten bereik van kinderen houden! Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering Heavy Duty! Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Leer meer over dit product - Scitec Heavy Duty - d.m.v. het label. 

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75