Geen producten (0)
 

Scitec Lean Boss

€ 36,12 € 28,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 245-353
EAN code 728633108152
Omschrijving

Scitec Lean Boss

Scitec Lean Boss; hét supplement voor een droog en fit uiterlijk!

Scitec Nutrition heeft voor Lean Boss zorgvuldig ingrediënten samengesteld die je het droge en fitte uiterlijk kunnen geven dat je altijd al wilde hebben!

Slank worden bestaat niet alleen maar uit sporten en diëten, je moet je levensstijl ondersteunen met voedingsstoffen die je in vorm brengen. Lean Boss van Scitec is een perfecte aanvulling op je programma’s voor vetverlies & spieropbouw!

Lean Boss is zorgvuldig samengesteld om de groei van droge spiermassa te bevorderen terwijl het ook overtollig lichaamsvet verbrandt op een natuurlijke wijze.

Ga voor droge spiermassa en een laag vetpercentage!

Lean Boss bestaat uit een aantal zorgvuldig samengestelde ingrediënten die elkaar versterken:

Bèta-Alanine – verhoogt je energiegehalte, verbetert je focus, voert je spier carnosine gehalte op en zorgt voor verbeterde trainingsprestaties.

Coleus Forskohlii – verhoogt het metabolisme, verhoogt droge lichaamsmassa en breekt tryglyceriden af.

Vitamine B6 – gaat vermoeidheid tegen, zorgt voor een betere hormonale werking en ondersteunt het metabolisme dat energie geeft.

Bèta Ecysteron – verbetert je eiwitsynthese, verlaagt je bloedsuikergehalte en verhoogt je droge spiermassa.

Chroom Picolinaat – helpt met het in stand houden van je droge spiermassa, onderdrukt het hongergevoel en zorgt dat je eiwitten in je lichaam niet worden omgezet in energie.

Ga voor een slank én gespierd uiterlijk met Scitec Lean Boss!

Scitec Lean Boss gebruik:

Neem 3 x 2 capsules per dag, het liefst 2 bij je maaltijd. Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als een vervanging daarvan.

Scitec Lean Boss verpakking:

180 capsules – 30 servings

Scitec Lean Boss info:

Bèta-Alanine kan een onschadelijk, tijdelijk tintelend gevoel op de huid geven. Als u gebruik maakt van medicijnen of gezondheidsproblemen hebt, raadpleeg dan uw huisarts voor gebruik! BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN! Neem niet meer dan de aanbevolen dosering. Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Scitec_Lean-Boss

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75