Geen producten (0)
 

Scitec Mega Creatine

€ 23,62 € 18,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 246-356
EAN code 728633107216
Omschrijving

Scitec Mega Creatine

Scitec Mega Creatine; de allerbeste zuivere creatine op de markt voor meer kracht bij explosieve krachtinspanningen en stimulering van vetvrije spiermassa!

De Creatine van Scitec geeft extra kracht en pomp tijdens de training, hierdoor ben je in staat om elke keer weer langer en harder te kunnen trainen waardoor je spiermassa toeneemt!

Elke training weer meer pomp en toenemende prestaties in kracht en duur!

Creatine Mono hydraat verhoogt de effectiviteit van je training. Meer creatine zorgt ervoor dat er meer energie beschikbaar is in je spieren voor een explosieve workout! Ook zorgt het voor uitstel van verzuring en stelt Mega Creatine je in staat om je spieren harder te laten groeien. De Scitec Mega Creatine is het ideale product dat voldoet aan alle veiligheidseisen en dat er voor zorgt dat jij maximale spiergroei en vetvrije spiermassa kan bereiken.

Gepatenteerde en gegarandeerde kwaliteit Creatine, de beste keus voor maximale resultaten!

Het celvolumiserende effect van Scitec Mega Creatine Mono hydraat bevordert de intracellulaire hydratatie. Wanneer je spieren opzwellen met creatine en water, heb je een buitengewone pomp tijdens en na de training! De extra kracht die door Scitec Mega Creatine wordt geleverd is ongeëvenaard in zijn vermogen spieren harder en langer te laten werken. Voor de beste creatine bestel je bij www.Scitec-online.nl!

 

Scitec Mega Creatine gebruik:

Om creatine op de laden neem je vijf dagen vier servings per dag. Neem na de laadfase 1-2 servings Scitec Nutrition Mega Creatine per dag, afhankelijk van je gewicht.

Scitec Mega Creatine verpakking:

150 capsules – 30 servings

Scitec Mega Creatine info:

Buiten bereik van kinderen houden! Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering Mega Creatine!

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

 

Scitec mega creatine - beste creatine in huis

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75