Geen producten (0)
 

Scitec Mastodon

€ 71,69 € 57,35 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633110322-443
EAN code 728633110322
Omschrijving

Scitec MASTODON

Scitec MASTODON levert Fosfatidezuur (PA) in een wetenschappelijk onderzochte effectieve dosis voor verhoogde eiwitsynthese optimalisatie en krachttoename!

Scitec MASTODON bevat unieke componenten, waaronder Fosfatidezuur, een fosfolipide. Dit is een belangrijke structurele component van biologische membraansystemen. Het is een boodschapper die eiwitsynthese stimuleert en aanzet. Verschillende studies geven aan dat Fosfatidezuur een cruciale rol speelt in de mechanische activering van eiwitsynthese! Dit is alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken!

Scitec ontwikkelde MASTODON uit volledige nieuwe werkzame stoffen zodat het uitermate geschikt is voor gevorderde krachtsporters/bodybuilders die al bekend zijn met verschillende werkzame stoffen op het gebied van suppletie. Een zuivere vorm Scitec MASTODON zal nieuw spierweefsel generen doordat er meer eiwit opgenomen kan worden door het lichaam waardoor kracht en spiergroei een nieuwe boost krijgen!

Scitec MASTODON zorgt voor een verhoogd anabool effect in je lichaam, een recente studie onderzocht dit product en noteerde verbeterde kracht, toename in spierdikte en weefsel winst gedurende een onderzoek van 8 weken!

Elk proefpersoon werd uitbundig getest vóór en na de 8 weken van supplement inname, studie wijst uit dat spierdikte toeneemt en een stijging van 12.7% in kracht niet uitzonderlijk is.
Ook een toename van vetvrije spiermassa wordt door Scitec MASTODON makkelijker gemaakt.

Verbreek je barrières met Scitec MASTODON!

Scitec MASTODON gebruik:

Neem 3 capsules Scitec MASTODON eenmaal per dag. Gebruik Scitec MASTODON samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als vervanging daarvan!

Scitec MASTODON verpakking:

90 capsules – 30 servings

Scitec MASTODON info:

Buiten bereik van kinderen houden! Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering Scitec MASTODON.

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

 

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75