Geen producten (0)
 

Scitec PRO LINE SUPERHERO

€ 39,34 € 31,47 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec PRO LINE SUPERHERO

Scitec PRO LINE SUPERHERO is een revolutionaire pre-workout “SUPER POWDER” uit onze professionele lijn! De SUPERHERO pre-workout bevat nooit eerder gebruikte ingrediënten naast de bekende energizers. Deze top formule is met zorg samengesteld om jou de nodige kracht en energie te geven om het uiterste uit jouw spiervezels te persen!

SCITEC SUPERHERO – BE THAT HERO!

Scitec PRO LINE SUPERHERO is jouw nieuwe beste vriend. Na deze pre-workout is er geen weg meer terug. De energie die vrijkomt en de power die je ervaart is ongeëvenaard. Een flinke dosis cafeïne met fytochemische (plantaardige) extracten geeft een enorme stimulerende boost en focus verbetering. Hierdoor behaal je resultaten die je niet eerder voor mogelijk had gehouden. Naast bekende werkzame stoffen als cafeïne zijn ook een aantal nieuwe ingredienten toegevoegd, zoals SABEET™.

SABEET™ biet is een nitraat bron voor Nitric Oxide boosting. Samen met pure L-Citrulline als Arginine en NO booster, zal je spectaculaire resultaten ondervinden! SABEET™ is een van die nieuwe ingredienten die het lichaam een nieuwe prikkel gaat geven waardoor je een boost zal ervaren die je niet eerder hebt gehad. 

Naast SABEET™ bevat Scitec PRO LINE SUPERHERO Kyowa branded Cognizin®. Kyowa branded Cognizin® Citicoline is een essentieel tussenproduct bij de synthese van de belangrijkste fosfolipide van de celmembranen, Fosfatidylcholine. Citicoline activeert het centrale cholinerge systeem.

Scitec PRO LINE SUPERHERO atleet

MEER POWER, MEER FOCUS, MEER MOTIVATIE

Scitec PRO LINE SUPERHERO is samengesteld om ongekende prestaties te realiseren. SUPERHERO bevat de bekende werkzame stoffen Cafeïne, Taurine en Beta-Alanine om jou te voorzien in de broodnodige energie om ijzer te verplaatsen.

De toevoeging van nitric oxide stoffen als gemicroniseerde (voor een extreem snelle opname) L-Arginine en L-Citrulline zorgen voor een snelle opname van alle werkzame stoffen. In no-time komt de energie los en ben je klaar om de sportschool in te gaan. De effecten van Scitec PRO LINE SUPERHERO geven je motivatie een enorme boost. De focus die je hebt bij het aanvallen van de gewichten is ongekend. YOU WIL BECOME A SUPERHERO!

Scitec PRO LINE SUPERHERO beschrijving

Mix 1 servering van 9,5 gram met 350 ml water en drink dit voor de training.

Scitec PRO LINE SUPERHERO Waarschuwing

Bevat Cafeïne (300 mg per servering! Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kinderen. Beta-Alanine kan een ongevaarlijk gevoel en een tijdelijke tintelend gevoel veroorzaken. 

Scitec PRO LINE SUPERHERO smaken

Cola-Lime, Mango-Lime

Scitec PRO LINE SUPERHERO verpakking

285 gram - 30 servingen

Leer meer over dit product - Scitec PRO LINE SUPERHERO - d.m.v. het label.

Scitec PRO LINE SUPERHERO label

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75