Geen producten (0)
 

Black Blood NOX +

€ 39,06 € 31,25 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 450-588
Omschrijving

Black Blood Pre-workout

Black Blood is een enorm sterke pre-workout met een unieke combinatie van hoog gedoseerde ingrediënten. Zo bevat Black Blood maar liefst 400mg cafeïne voor een enorme energie boost. Zodra je Black Blood hebt geprobeerd weet je pas wat een échte pre-workout is.

Met Black Blood haal je een uiterst effectieve pre-workout in huis. Dit supplement bestaat uit 10 actieve ingredienten en is koolhydraat en aspartaam vrij. In tegenstelling tot veel andere pre-workouts bevat Black Blood geen creatine. Waarin dit product verschilt van velen andere is de toevoeging van Tribulus Terristris – een testosteron booster. Testosteron speelt een belangrijke rol in het proces van spier ontwikkeling dus het gaat hier niet alleen om een simpele energizer!

Ervaar een pomp, power en motivatie als nooit te voren met Black Blood pre-workout.

 

Tijd voor een nieuwe formule. Tijd voor een niet eerder ervaren pomp. Het is tijd voor Black Blood NOX +! Deze hoog gedoseerde pre-workout is voor de atleten die gewend zijn aan normaal. Die niet doen aan gemiddeld. Vanwege de hoge doseringen actieve ingrediënten zal je ook ondervinden waarom.

Alles zit in dit product om een effectieve en energieke training op de mat te kunnen leggen. Om beter te presteren en grenzen te verleggen. Alles draait om  kracht, prestaties, concentratie en progressie. O en pomp, heel veel pomp! NOX + staat voor Nitric Oxide. Nitric Oxide helpt het lichaam bij de transport van bloed en voedingsstoffen naar de spieren toe. Hierdoor zullen je spieren tijdens het trainen mooi opzwellen en groter worden. Weer wat extra motivatie!

Black Blood NOX + is een complexe high-cafeïne-formule met actieve ingrediënten die zijn ontworpen om bij te dragen aan de productie van stikstofmonoxide en carnosine. Calcium, niacine en vitamine B6 dragen bij aan normale energieproductieve metabole processen, en niacine en vitamine B6 dragen ook bij aan het verminderen van vermoeidheid en moeheid. Vitamine B6 draagt ??bij aan het normale eiwit- en glycogeenmetabolisme en calcium draagt ??bij aan de normale spierfunctie.

Black Blood beschrijving

Neem 1 servering (2 scoops) Black Blood en meng dit met 100ml water. Het beste te gebruiken 15 minuten voor de training.

Black Blood verpakking

330 gram - 30 serveringen

Black Blood smaken

Blood Orange

Leer meer over dit product - Black Blood - d.m.v. het label.

Black Blood label

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75