Geen producten (0)
 

Scitec CREA STAR 270g

€ 16,95 € 12,85 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

SCITEC CREA STAR creatine formule

SCITEC CREA STAR 270g is de nieuwe creatine formule van Scitec Nutrition die jouw spieren een explosie aan energie geven! Deze top formule bevat de meest onderzochte en ook populairste Creatine Monohydraat in verschillende vormen (zoals Kre-Alkalyn en gebufferde creatine monohydraat) samen met andere creatine verbindingen van hoge kwaliteit.

Het is wetenschappelijk bewezen dat er bij een dosis van minstens 3 gram per dag een prestatie toename plaatsvindt bij high intensity training zoals gewicht training en cardio interval training. Kortom, Scitec CREA STAR 270g zorgt ervoor dat jij meer power uit je spieren kan persen voor maximale GAINS!

Scitec CREA STAR atleet

Maar Scitec CREA STAR is meer dan enkel de suppletie van creatine. Elke pot bevat naast top kwaliteit creatine ook het volgende:

  • CreaPep
  • GlutaZorb
  • Glucuronolacton en Taurine
  • Magnesium en vitamine B3

Dankzij het gepatenteerde CreaPep verbeterd de opname en gebruik van creatine op verschillende manieren. GlutaZorb, de stabiele vorm van L-Glutamine levert 100% van dit aminozuur in de bloedstroom. Glucuronolacton en Taurine zijn essentieel voor de functie van spiercellen. Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese en instandhouding van normale botten en tanden. Magnesium en vitamine B3 dragen bij aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel (neurotransmissie en spiercontractie waaronder de hartspier), vermindering van vermoeidheid en uitputting, normale opwekking van energie.

Leg de focus op groei met Scitec CREA STAR!

Scitec CREA STAR beschrijving

Mix dagelijks 9 gram met 400 ml water. Ga je voor een 'laad-periode", neem dan 2-3 doseringen op een dag voor een maaltijd (op deze manier verzadigd de creatine de spieren sneller).

Scitec CREA STAR verpakking

270 gram - 30 serveringen

Scitec CREA STAR smaak

Watermeloen

Leer meer over dit product - Scitec CREA STAR 270g - d.m.v. het label.

Scitec CREA STAR label

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75