Geen producten (0)

 

NO RUSH + BCAA 4:1:1 Promotie

€ 63,50 € 55,00 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

NO RUSH + BCAA 4:1:1 Aanbieding

Profiteer nu van deze aanbieding waarmee je kracht, pomp, ernergie en spierherstel combineert. Sla je slag door deze pre- en intra-workout samen in huis te halen voor een voordelige prijs van 55,-!

PRE-WORKOUT N.O. RUSH

N.O. RUSH is een complexe pre-workout formule voor een maximale pomp en energie! Maak je klaar om te knallen in de sportschool en het maximale uit je training te halen door versneld herstel en focus. Dankzij 4 verschillende soorten creatines en de toevoeging van BCAA’s krijg je een powerboost waarmee je boven jezelf uit kan stijgen zonder de nadelen van een "caffeine-rush". Naast deze ingrediënten zijn er meerdere werkzame natuurlijke ingrediënten toegevoegd om je te voorzien in energie en mentale focus. Met N.O. RUSH kun je de concentratie op de getrainde spiergroepen maximaliseren zonder dat dit ten koste gaat van reeds opgebouw spierweefsel of je (zo belangrijke) nachtrust!

BCAA 4:1:1

BCAA 4:1:1 bestaat uit de belangrijkste 3 aminozuren ter verbetering van het metabolisch herstel. BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids en worden gevormd door de amino’s Leucine, Iso-leucine en Valine. Suppletie van BCAA 4:1:1 draagt bij aan sneler herstelen van de spiermassa. Tijdens het trainen beschadig je namelijk het spierweefsel. De scheurtjes die hierbij ontstaan worden opgevuld door aminozuren. Herhaal je dit proces dan treed er spiergroei op. De inname van de BCAA’s zorgt ervoor dat dit proces wordt versneld. Dit betekend sneller herstel en groei in spiermassa!

Reacties

Ook interessant

€ 19,61 € 15,69
€ 43,29 € 34,63
€ 23,62 € 17,75