Geen producten (0)
 

Scitec Hot Blood 300 gram

€ 19,61 € 15,69 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 68-174
Omschrijving

Scitec HOT BLOOD 300 gram Pre-workout

Scitec Hot Blood 300 gram is een complexe pre-workout stimulant matrix die jouw een berg aan energie gaat geven. Maar dit supplement gaat verder. Een berg aan energie is natuurlijk hartstikke lekker om meer power in de training te kunnen stoppen, maar je wilt natuurlijk meer.

Wat jij wilt is een pre-workout die zorgt voor meer energie, power en mentale focus. Door de toevoeging van maar liefst 5 soorten creatine en een speciale pompformule(Nitric oxide) ervaar jij een toename in kracht en energie met als gevolg dat jij harder traint en meer ijzer verplaatst. Gebruikers van dit product zullen vanaf hun eerste training merken dat ze meer energie, kracht en uithoudingsvermogen hebben.

Een toename in mentale focus zorgt ervoor dat je geconcentreerder traint en meer motivatie krijgt om de training in te knallen. Dit leidt tot een intensievere training en meer spierscheurtjes (die kunnen worden opgevuld met aminozuren uit eiwitshakes). Dit betekend kortgezegd dat jouw groeiproces wordt verbeterd en je sneller spiermassa aan zal maken. Maar zoals al eerder opgemerkt wil jij nóg meer.

Scitec Hot Blood 300 gram atleet scitec-online

MEER POWER VOOR DROGE SPIEROPBOUW

Als je traint en denkt aan spiergroei, dan denk je aan een atletisch bouw met spierdefinitie. Oftewel: droge spieropbouw. Hoe bereik je dit met Scitec Hot Blood 300 gram?

  1. Meer power door toevoeging van o.a. cafeïne
  2. Een focus op vetverbranding
  3. Direct spierherstel en spieropbouw

Scitec Hot Blood 300 gram richt zich niet alleen op meer energie en kracht, maar ook op vetverbranding en droge spieropbouw. Door verschillende werkzame stoffen te combineren realiseer je met deze pre-workout stimulant matrix energieke trainingen gericht op droge spieropbouw. De toevoeging van L-Carnitine en Groene thee-extract zorgen voor een vetverbrandende stimulans en zijn ook betrokken bij energie opwekkende processen.

Met de toevoeging van aminozuren wordt het herstelproces gelijk opgestart. Concreet houdt dit in dat de gemaakte spierscheurtjes direct kunnen worden opgevuld tijdens de training. Dit geeft jou een voorsprong in het proces van spieropbouw.

Door de combinatie van Power, verbranding van onderhuids vet en spierhersel sla jij 3 vliegen in 1 klap. Scitec Hot Blood 300 gram is dus het complete pre-workout product waar jij al die tijd naar op zoek bent geweest!

SCITEC HOT BLOOD 300 GRAM BESCHRIJVING

Mix dagelijks 1 servering van 20 gram met 400 ml water. Drink de shake 30 minuten voor de training op een nuchtere maag. Begin je voor het eerst met een pre-workout? Dan adviseren wij dat je eerst een halve servering probeert om te wennen aan de werkzame stimulerende stoffen.

SCITEC HOT BLOOD 300 GRAM SMAKEN

Blue guarana, Orange-maracuja

SCITEC HOT BLOOD 300 GRAM VERPAKKING

300 gram – 15 serveringen

Leer meer over Scitec Hot Blood 300 gram d.m.v. het onderstaande label

Scitec Hot Blood 300 gram label

Reacties

Ook interessant

€ 43,29 € 34,63
€ 23,62 € 17,75
€ 71,13 € 56,90