Geen producten (0)
 

Scitec Hot Blood

€ 43,29 € 34,63 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 75-434
EAN code 728633104659
Omschrijving

Scitec HOT BLOOD Pre-workout 820 gram

Scitec Hot Blood is één van de meest verkochte producten van Scitec Nutrition. Dit komt door zijn uitgebalanceerde ingrediëntenlijst en sterke werking.

Je zal merken direct meer energie, focus en kracht te hebben. Daarnast ervaar je een lekkere pomp en heb je meer spieruithoudingsvermogen door de spier carnosine booster beta–alanine!

Deze complexe pre-workout stimulant matrix van Scitec Nutrition bevat onder andere de volgende ingrediënten:

  • 5 type creatines
  • L-carnitine
  • Aminozuren voor spierherstel
  • Niacine (vitamine B3)
  • Cafeïne en beta alanine
  • Groene thee-extract
  • Bioperine ®

Meer Kracht & meer spiermassa

Door +/- 30 minuten voor de start van je training een servering Scitec Hot Blood te nemen verhoog je je prestatievermogen en het trainingsniveau van je workout! Hot-blood is een combinatie van o.a. 5 verschillende soorten creatine en een speciale pompformule (Nitric oxide). Gebruikers van dit producten zullen vanaf hun eerste training merken dat ze meer energie, kracht en uithoudingsvermogen hebben. Sporters met als doel spieropbouw kunnen dus door deze shake het lichaam aanzetten tot spieropbouw (kleine spierscheurtjes creëren). Voor daadwerkelijke spiergroei dient men wel voldoende goede eiwitten zoals in 'scitec 100% whey protein' binnen te krijgen. Alleen door training en herstel zul je meer spiermassa aanmaken.

Wanneer je traint of betrokken bent bij een fysieke activiteit helpt Scitec HOT-BLOOD, je lichaam en bloed "opwarmen", zodat je efficiënter kunt werken en meer resultaat uit je training kan halen. Scitec HOT BLOOD complexe pre-workout formule is zorgvuldig ontworpen om het lichaam te ondersteunen bij fysieke activiteit, vooral tijdens high-intensity en krachtgerichte training!

 

Scitec creatine

Unieke creatine matrix 

Onze 5-component, Multi-Creatine matrix bestaat uit 3000 milligram en biedt - onder andere - de meest bestudeerde vorm Creatine ooit! Van Creatines uit Scitec HOT-BLOOD is in dosering van minimaal 3 gram per dag wetenschappelijk bewezen dat zij de prestaties op het gebied van intensiviteit en uithoudingsvermogen tijdens krachttraining en interval cardio training aanzienlijk verbeteren!* Creatine is een lichaamseigen stof en voorziet het lichaam van kracht en uithoudingsvermogen. Het is een populair ingrediënt voor spieropbouw omdat het je in staat stelt langer en harder te kunnen trainen en daardoor aanzienlijk meer spiermassa te kunnen ontwikkelen in een kortere periode. Een aantal van onze belangrijkste ingrediënten dragen ook bij aan de gunstige fysiologische effecten* :

• Eiwitsynthese(opname van eiwitten door het lichaam).
• Het functioneren van het zenuwstelsel: neurotransmissie en spiercontractie inclusief de hartspier.
• Vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid.
• verbeterde energie-opbrengst metabolisme.
• Psychologische functie.
• Elektrolyt evenwicht.
• Onderhoud van botten en tanden.

 

Scitec Hot Blood 300 gram beschrijving

Neem 1 dosering 30 minuten voor de training, bij voorkeur op een lege maag. Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezond, uitgebalanceerd voedingspatroon, niet als vervanging voor dergelijke. Begin je voor het eerst met een pre-workout? Dan adviseren wij dat je eerst een halve servering probeert om te wennen aan de werkzame stimulerende stoffen.

Scitec Hot Blood smaken

Blue guarana, Orange-maracuja

Scitec Hot Blood verpakking

820 gram - 41 serveringen

Leer meer over Scitec Hot Blood 820 gram d.m.v. het onderstaande label.

Scitec Hot Blood 820 gram label

 

Reacties

Ook interessant

€ 19,61 € 15,69
€ 23,62 € 17,75
€ 71,13 € 56,90