Geen producten (0)

1 2
 

Pink Fit Easy Kit

€ 73,75 € 49,00 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 103-149
Omschrijving

Pink Fit Easy Kit!

Raak op een gezonde en blijvende manier je overbodige kilo's kwijt! De Pink Fit Easy kit is speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijke lichaam en zorgt ervoor dat je in een optimale vetverbrandende staat komt met behoud van je spierweefsel. Deze kit heeft al vele vrouwen aan een slanker en strakker figuur geholpen door een aantal unieke op elkaar afgestemde producten. Afvallen zonder hongergevoel met heerlijke shakes en optimale ondersteuning voor je lichaam!

Uw Pink Fit Easy Kit bestaat uit:

  • Ultra Loss maaltijdvervangende dessertshakes!
  • Active Fatburner ondersteunende vetverbrander!
  • Eat Control verminderd het hongergevoel!

pinkfit wei eiwit

pink fit whey isolaat

krachttraining supplementen online

WAT WIJ BELOVEN IS HAALBAAR!

Wij bieden u een 21ste eeuws wetenschappelijk ontwikkeld dieetprogramma wat talloze topatleten heeft geholpen hun ideale lichaamsgewicht en optimale spierkracht te behalen!

Dus u bent geen atleet?!

Wel, uw lichaam werkt precies hetzelfde als dat van een professionele atleet! Door bewust met uw lichaam bezig te zijn en met de juiste hulp kunt u uw lichaam hervormen tot uw ideaalbeeld!

Eiwitten(proteïne) & koolhydraten:

De sleutel van een constante verbranding en een gezond lichaam zit hem in de meerdere goed samengestelde maaltijdmomenten verdeeld over de dag. Het is belangrijk te zorgen voor een kleine dosering complexe koolhydraten en een hoge dosering proteïne in je algemene voeding. De koolhydraten zetten het verbrandingsproces in werking en de proteïne zorgen voor behoud van de vormen in het lichaam en creëren een vol gevoel zonder vetmassa aan te zetten. Doordat de proteïne zorgt voor herstel van de spieren blijven de spieren ook in staat op zich vet te verbranden. Er ontstaat dus een wisselwerking; je verbrand vet tijdens je dieet en bouwt spiermassa op die op zijn beurt ook weer vetten verbrand. 

Maaltijdverdeling gedurende de dag:

Je ochtendmaaltijd is erg belangrijk aangezien je stofwisseling pas opgestart word na je eerste maaltijdmoment! Probeer dus altijd zo snel mogelijk na het wakker worden een maaltijd te nuttigen. Valt ’s ochtends eten je zwaar omdat je niet gewend bent om vroeg te eten kun je ook een Ultra Loss Shake ter vervanging van het ontbijt nemen.

Een voorbeeld van een goede maaltijdverdeling zie je hieronder, uiteraard kan het zijn dat je vroeger of later wakker word als in het voorbeeld, de tijden schuiven dan gewoon iets op.

2x EC 10 minuten van tevoren met 2 glazen water

 08:00u                    eerste maaltijd (07:15 wakker)                    1x AB direct voor de maaltijd

 10:30u                     tweede maaltijd                                     

2x EC 10 minuten van tevoren met 2 glazen water

13:00u                    derde maaltijd                                               1x AB direct voor de maaltijd

15:30u                    vierde maaltijd

2x EC 10 minuten van tevoren met 2 glazen water

18:00u                    laatste maaltijd                                              1x AB direct voor de maaltijd

 

EC= Eat Control                AB= Active Burner

Later op de avond na je laatste maaltijd kun je een Ultra Loss Shake met magere melk of water nemen, mocht je nog honger houden kun je eventueel een tweede shake nemen of voortaan 1/3 banaan door je shake mixen met de blender.

Uiterlijk 2 uur voor je gaat slapen neem je de laatste shake!            

 

Voorbeelden van goede maaltijden:

Wij zijn gewend om onze maaltijdmomenten een naam te geven zoals: Ontbijt, Lunch of Diner. Het lichaam maakt echter geen onderscheid tussen avondmaaltijden en het maakt dus ook niet uit hoe je het maaltijdmoment noemt of waar hij uit bestaat zolang als je de combinatie complexe koolhydraat en eiwit maar aanhoudt.

Wel is het zo dat je (over het algemeen) gedurende de dag minder gaat verbranden doordat je simpelweg minder actief word. Het is dus voor je lichaam het meest logisch als je ’s ochtends goed ontbijt en gedurende de dag steeds wat minder zwaar gaat eten. Je kan je voorstellen dat ’s avonds laat je warme maaltijd of een zak chips eten dus funest is voor je lijn!

Hierbij een aantal voorbeelden waaruit een maaltijdmoment zou kunnen bestaan, uiteraard kun je met een beetje fantasie de leukste en lekkerste combinatie bedenken!

1 /2 bruine(meergranen) boterhammen of 1/2 volkorencrackers met:

(zeer goed) kipfilet, kalkoenfilet, runderrookvlees, rosbief, casselerrib, magere ham, biefstuk, tonijn, zalm, makreel.

(goed) magere salade spread(dun), slankie(dun), american filé(dun), kaas spread (linera), 20+ kaas.

Kleine portie (alle soorten) rijst(zeer goed) of aardappelen(goed) of pasta(goed) met een gewone portie(100-200gr.):

(zeer goed) kipfilet, kalkoenfilet, biefstuk, rosbief, mager rundvlees, zalm, tonijn, haring, makreel, tilapia, kabeljauw, koolvis, schol,

(goed) mager (uitgebakken) gehakt, vissticks(uit de pan), lekkerbek/kibbeling(uit de pan)

+ grote portie (onbeperkt) groenten! (broccoli,bloemkool,tomaten,komkommer, spitskool, courgette, wortelen etc. etc.)

Snelle combinaties:

(zeer goed)Ultra Loss Shake + magere melk/water eventueel + 1 eetlepel brinta of 1/3 banaan(blender)

(zeer goed)200-300 gram magere kwark + 1 eetlepel muesli

(zeer goed)Choco pro proteine bar (lekker & gezond tussendoortje)

(goed) kop soep met stukjes mager vlees + 1 (meergranen) boterham of volkoren cracker

(goed) 1/2 eieren(wel hoger in de vetten!) + 1 (meergranen) boterham of volkoren cracker

De l-carnitine in de Ultra Loss Shake en de Active Fatburner zorgen voor een versnelde stofwisseling en aanhoudende verbranding. Het lichaam is echter complex en zal wanneer zij bang is teveel vet te verbranden juist vet op gaan slaan. Doordat je op regelmatige basis voedingsrijke(hoogwaardige eiwitten) maaltijden binnenkrijgt zal je verbranding doorzetten en zullen je vrouwelijke vormen bewaard blijven.

Laat je lichaam wennen aan een voedingsrijk eetpatroon en laten de aminozuren uit de Ultra Loss Shake hun werk doen en je zult zien dat niet alleen je vetpercentage zal zakken, maar ook je huid, haar en nagels opleven!

Houd rekening met het feit dat spiermassa zwaarder weegt als vet en je dus in de eerste paar dagen (vanwege huidige voedingstekorten in de spieren) op gewicht kunt blijven terwijl je toch al vet verbrand. Uiteraard zullen je spieren niet vanzelf gaan groeien en de spiergroei zal dan ook beperkt blijven tot een stukje spierversteviging en strakkere lijnen in het lichaam. Wanneer je serieus aan krachttraining met gewichten doet kun je uiteraard wel meer spiermassa opbouwen.

Bij gebruik van de Pink Fit Easy Kit is sporten een optie en geen must, door de juiste voedingsstoffen in de Pink Fit producten en een goed eetpatroon zal het lichaam vanzelf haar vetreserves aan gaan spreken. Zou je echter wel gaan sporten tijdens het gebruik van deze kit kun je de eindresultaten aanzienlijk verbeteren! Door de ingrediënten uit de Active Fatburner en een verhoogde hartslag tijdens de training worden moeilijke vetten snel aangesproken en aangevoerd. Daarnaast voel je je ook een stuk fitter en gezonder wanneer je regelmatig beweegt en dit is zeker ook wat waard!

Wij adviseren een training op middelmatige intensiteit (65-70% van je maximale hartslag) dus vergelijkbaar met op tempo wandelen. Hierbij adviseren we wel een minimale trainingstijd van 45-60 minuten. Dus liever 2x per week een uur trainen dan 3x per week 40 minuten.

Probeer een vast eetpatroon aan te wennen en laat Pink Fit je helpen dat droomfiguur te realiseren!

Onthoud dat wanneer je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt je gemakkelijk is een keer wat minder goed mag eten zolang het grootste deel van je voedingspatroon maar juist is zal u toch op gewicht blijven!

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 22,00 € 18,70
€ 14,90 € 13,41