Geen producten (0)
 

Scitec Whey Isolate - proteine shake

€ 62,38 € 49,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 104-143
EAN code 728633103676
Omschrijving

Scitec Whey Isolate! De beste proteïne shake

Scitec Whey Isolate is de hoogst opneembare vorm proteïne op de markt!

Scitec Whey Isolate is een uitstekende kwaliteit eiwit van whey isolaat en de shake is verbeterd door de toevoeging van gehydroliseerde whey wat nóg sneller wordt opgenomen. Dit betekent dat de shake van Scitec Whey Isolate een hogere biologische waarde en opneembaarheid heeft, maar vooral dat de eiwitten van de hoogste kwaliteit zijn!

Het is algemeen bekend dat de isolaat eiwitten een hoger percentage eiwit heeft dan whey concentraten. Dit betekend tegelijkertijd dat Scitec Whey Isolate een lagere hoeveelheid suiker (inclusief lactose) en vetten bevat. Oftwel: een whey isolaat is een puurdere vorm van een whey-eiwit concentraat. Dit komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer: een hoge kwaliteit eiwit!

Met Scitec Whey Isolate haal je een ongekend zuivere eiwit in huis waarmee je het maximale haalt uit je spierherstel, spierbehoud en spieropbouw. Door de zuivere vorm van proteïnen en de toevoeging van gehydroliseerde eiwit zorgt voor een extra snelle opname van de werkzame stoffen. Hierdoor neem je een voorsprong in het herstellen van de spieren na een intensieve training waardoor de aanmaak van nieuw spierweefsel extra wordt gestimuleerd.

Scitec Whey Isolate voordelen:

  • bestaat uit aminozuren met de hoogste biologische waarde!
  • extra snel spierherstel en meer spieropbouw!
  • stimuleert de vetverbranding tijdens spierherstel!
  • zuiver isolaat concentraat dus mixt perfect!
  • heerlijke smaken, ook i.c.m. water!

Scitec Whey Isolate atleet

SCITEC WHEY ISOLATE VOOR EEN MAXIMAAL RESULTAAT

Spieren zijn opgebouwd uit eiwitten. Eiwitten zijn op hun beurt weer opgebouwd uit aminozuren. Om voldoende spierherstel en spieropbouw te kunnen genereren heb je de beste eiwitten nodig om resultaat te boeken. Eiwitshakes kopen of proteïne repen innemen zijn dan ook nodig om voldoende resultaat te kunnen behalen uit je workout. Reken uit hoeveel eiwitten je per dag nodig hebt en neem de beste fitness supplementen om je lichaam te stimuleren. Vul je eetpatroon aan met de beste supplementen van Scitec. Deze Scitec Whey Isolaat helpt je bij het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen op het juiste moment.

Scitec Whey Isolate beschrijving

Mix 1 servering Scitec Whey Isolate van 25 gram met 300 ml water, melk of een andere vloeistof. Het beste moment van inname is direct na de training, voor het slapen gaan of direct na het opstaan.

TIP: Meng 1 servering Scitec Whey Isolate met water bij inname direct na de training voor een versnelde opname.

Scitec Whey Isolate smaken

Chocolate, Vanilla, Strawberry, Banana, Raspberry

Scitec Whey Isolate verpakking

2000 g - 80 serveringen

Leer meer over dit product - Scitec Whey Isolate - d.m.v. het label.

 Whey isolaat proteïne shake

Lees meer over eiwitshakes kopen

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80
€ 129,28 € 103,42