Geen producten (0)
 

Scitec Super 7

€ 47,37 € 37,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633105693-287
EAN code 728633105693
Omschrijving

Scitec SUPER 7

Scitec SUPER 7 is een matrix van 7 superieure kwaliteit eiwitten! Elke pot bevat een premium eiwit mix die bestaat uit 7 dierlijke eiwitbronnen van extreme hoge kwaliteit. Hieronder vallen onder andere Ei-eiwit en Caseïne.Scitec SUPER 7 bevat ultra gefilterde Melk Proteïne Isolaat, gedenatureerde Micellaire Caseïne en Wei-eiwitten(Whey protein) in de natuurlijke verhouding.

Hiernaast bevat Scitec SUPER 7 ook het gepatenteerde PeptoPro ® Proteïnehydrolysaat! PeptoPro ® wordt enzymatisch afgebroken dus het bestaat voornamelijk uit kleine aminozuur peptiden ("ketens"). Deze Scitec mix met superieure eiwitten stelt de gebruiker in staat maximaal spierherstel te genereren en daardoor kwalitatieve spiermassa op te bouwen!

Scitec SUPER 7 biedt het complete aminozuur spectrum, met inbegrip van alle essentiële aminozuren. Deze 9 aminozuren (Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan, Valine) worden essentieel geacht voor het leven, omdat het lichaam ze niet kan synthetiseren.

Een ieder die meer spieropbouw als doelstelling heeft zal moeten zorgen voor voldoende eiwitten(bouwstenen voor spiergroei) in zijn of haar voeding. Door te kiezen voor Scitec SUPER 7 protein matrix weet je zeker dat de eiwitten ook daadwerkelijk opgenomen worden door het lichaam en ben je verzekerd van een goed spierherstel!

Door het belasten van de spieren tijdens een training ontstaan er kleine scheurtjes in de spiervezels, deze scheurtjes maken het mogelijk spiermassa aan te zetten door hoogwaardige eiwitproducten zoals Scitec SUPER 7!

Beste aminozuren - Scitec

HOGE KWALITEIT MET EXTRA WERKZAME INGREDIËNTEN

Neem geen genoegen met een lage kwaliteit proteineshake maar kies voor 100% opneembaarheid met Scitec SUPER 7 Matrix!

Scitec SUPER 7 bevat naast kwaliteits proteine ook nog een aantal extra ingrediënten. Onderdeel hiervan zijn essentiële vetzuren, zoals geconjugeerd linolzuur (CLA) en lijnzaadolie en een bron van alfa linolzuur (ALA). Andere actieve ingrediënten zijn de spijsverteringsenzymen Bromelaïne en papaïne!

Om het allemaal af te ronden, is Scitec SUPER 7 aspartaamvrij en heeft een uitstekende smaak! Scitec SUPER 7 is ook zeer geschikt om voor het slapengaan in te nemen. Scitec SUPER 7 heeft een zeer hoog eiwitgehalte en draagt bij aan het behoud en de groei van de spiermassa en ook aan het onderhoud van normale botten *.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.

Aspartaamvrij formule!

Scitec SUPER 7 beschrijving

Neem 30 gram Scitec SUPER 7 met 200-400 ml water of magere melk. Bij voorkeur te gebruiken direct voor of na de training, voor het slapengaan of wanneer maaltijdmomenten om wat voor reden te ver uit elkaar liggen. (het lichaam kan iedere 2 uur eiwitten opnemen voor aanmaak van nieuw spierweefsel) Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als een vervanging voor dergelijke.

Scitec SUPER 7 info

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt!

Scitec SUPER 7 smaken

Melkchocola

Scitec SUPER 7 verpakking

1300 gram – 43 shakes

Leer meer over dit product - Scitec SUPER 7 - d.m.v. het label.

Scitec Super 7 label

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80