Geen producten (0)
 

Scitec Arginine Liquid

€ 36,12 € 28,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 248-362
EAN code 728633103874
Omschrijving

Scitec Arginine Liquid

Scitec Arginine Liquid geeft je een megadosis Arginine voor een boost en pomp die uren lang aanhoudt!

Arginine is een aminozuur in vrije vorm dat op vele manieren betrokken is bij het maken van spiermassa en het vasthouden van de pomp. Scitec Arginine Liquid is het product dat het verschil maakt in de sportschool, een pomp die uren lang aanhoudt, resultaten boeken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Arginine Liquid is hét middel voor topsporters en kan je naar een compleet nieuw niveau brengen!

L-Arginine geeft je een enorme boost tijdens je workout zodat je veel effectiever kunt trainen. Dit komt doordat Scitec Arginine Liquid je bloedvaten vergroot, wat er voor zorgt dat er effectiever bloed (en dus zuurstof) door je lichaam getransporteerd kan worden.

Groeihormonen worden gestimuleerd om de groei te bevorderen!

Arginine helpt bij de afvoer van afvalstoffen en zorgt voor een toename van het lichaamseigen groeihormoon. L-Arginine is een semi-essentieel aminozuur dat zijn oorsprong vindt in eiwit. Vandaar dat Scitec Arginine Liquid perfect te combineren is met een eiwitrijk dieet! Het is een ware aanvulling op je eiwit shakes en deze combinatie zorgt voor een toenemende spiergroei en effectieve trainingen! De (grotere) opname van zuurstof en voedingsstoffen zorgt voor een extreme pomp. Er is geen beter ingrediënt voor de pomp dan Liquid Arginine van Scitec!

Scitec Arginine Liquid beschrijving

Neem 25 ml 30 minuten voor de training. Je kunt een extra portie per dag innemen. Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als een vervanging daarvan. Goed schudden voor gebruik!

Scitec Arginine Liquid verpakking

1000 ML – 40 serveringen

Scitec Arginine Liquid smaken

Orange/Passion fruit

Scitec Arginine Liquid info

Buiten bereik van kinderen houden! Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering Scitec Arginine Liquid. Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Leer meer over dit product - Scitec Arginine Liquid - d.m.v. het label.

Scitec aminozuren

 

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80