Geen producten (0)
 

Scitec Whey Superb

€ 71,34 € 59,45 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 300-521
EAN code 728633110193
Omschrijving

Scitec Whey Superb

Scitec Whey Superb bestaat niet alleen uit enkel hoogwaardige proteine maar kenmerkt zich vooral door de heerlijke smaken met toegevoegde stukjes echt fruit, chocolade en crisps!

Tijdens krachtinspanningen ontstaan er kleine spierbeschadigingen die nodig zijn voor de aanmaak van nieuw spierweefsel. De aminozuren uit Scitec Whey Superb zorgen voor herstel van deze beschadigingen en daardoor voor de groei van je spiermassa. Zonder aminozuren uit eiwitten train je dus voor niets en dat wil je natuurlijk voorkomen!

Mixt perfect, heerlijke smaak & topkwaliteit!

scitec-whey-superb

Scitec Whey Superb bevat enkel koud verwerkte proteine met een compleet aminozurenprofiel. Doordat deze Whey shake alle benodigde aminozuren bevat krijg je ook de essentiele aminozuren binnen die je niet uit gewone voeding kunt halen.

Onder deze essentiele aminozuren vallen histidine, isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, threonine, tryptofaan, en valine, alles wat je nodig hebt voor vetvrije spiergroei!

De eiwitten uit Scitec Superb zijn ook prima in te zetten voor vetverbranding waarbij je de vormen(spieren) in het lichaam wilt blijven behouden. Deze Whey shake van Scitec draagt bij aan de groei en het onderhoud van spierweefsel en aan het onderhoud van gezonde botten*

Gebruik je deze Whey Superb shake om af te vallen zet hem dan 2 tot 3 keer per dag in als gezonde en complete maaltijdvervanger!

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Scitec Whey Superb is bedoeld voor sportievelingen die kritisch zijn aangaande de kwaliteit en smaak van hun eiwit shake, laat je dessert voortaan staan, met o.a. heerlijke echte stukjes aardbei en chocolade kun je nu je lichaam verbeteren en genieten op hetzelfde moment!

Spierherstel - Vetverbranding – Spiergroei – Energie - Onderhoud

Let op, om deze Scitec shake nog completer te maken hebben we nog wat populaire aminozuren toegevoegd!

L-glutamine & Taurine, spierhersteller en antikatabool (anti-spierafbraak) en energieleverancier.

Scitec Whey Superb beschrijving

Neem Scitec Whey Superb Shakes als aanvulling op je reguliere voeding, gebruik 1 schep poeder met 300/400 ml melk of water voor een ideale shake. Belangrijke momenten om het lichaam te voeden zijn; direct na de training, ’s ochtends als ontbijt, ’s avonds als dessert/laatste maaltijdmoment.

Scitec Whey Superb verpakking

2160 gram – 72 serveringen

Scitec Whey Superb smaken

Choco met echte stukjes chocola, Vanille met crisps, Aardbei met echte stukjes aardbei.

Scitec Whey Superb info

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Scitec Whey Superb combinatie voorbeelden:

 

scitec-whey-shake

 

Let op; PO (pre-order) producten/smaken kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare producten/smaken.

Leer meer over dit product - Scitec Whey Superb - d.m.v. het label.

scitec-whey-proteine-superb

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80