Geen producten (0)
 

Scitec BEEF Protein

€ 58,44 € 46,50 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 728633110025-536
EAN code 728633110025
Omschrijving

Scitec BEEF Protein! 

Scitec BEEF Protein Concentrate is een superieure proteïnebron gewonnen uit gehydroliseerde beef(vlees) eiwitten!

SCITEC BEEF PROTEIN = SPIERHERSTEL – SPIERGROEI – SPIERBEHOUD

Eiwitten, Aminozuren, Proteine, iedereen die deze termen hoort denkt gelijk aan spieropbouw, krachtsport of spierherstel. Logisch want aminozuren welke gewonnen worden uit eiwitten met een hoge biologische waarde zijn van essentieel belang voor het onderhoud van het lichaam en de aanmaak van nieuw spierweefsel!

Kip en (rund)vlees eiwitten behoren tot de beste kwaliteit eiwitten voor herstel en groei. Doordat het aminozurenprofiel van een dierlijk eiwit erg effectief is word er in een fitnessdieet vaak gebruik maakt van deze eiwitten. Omdat er steeds meer krachtsporters spiergroei en ontwikkeling linken aan rundvlees eiwit/proteine heeft Scitec een superieure proteineshake van gehydroliseerde Beef Protein ontwikkeld!

scitec-protein-beef-concentrate 

SCITEC 100% BEEF PROTEIN: 100% NATUURLIJK, 100% HORMOONVRIJ!

Breek niet langer eiwit af door het (te lang) verhitten van vlees en kies niet langer voor vleeseiwitten bereid uit hormoonvlees of afkomstig van discutabele bronnen. Scitec BEEF Concentrate bevat enkel top rundvlees als basis, onbewerkt en hormoonvrij! Door je spieren regelmatig te voeden met Scitec 100% BEEF Proteine geef je het lichaam de kans om vetvrije spiermassa te ontwikkelen en reeds opgebouwde spiermassa te behouden!

Scitec 100% BEEF eiwit bevat alle noodzakelijke aminozuren waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet zelf kan synthetiseren en belangrijk zijn voor de spierontwikkeling. O.a. Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Threonine, Tryptofaan en Valine.

Dit product is perfect in te zetten als aanvulling op melkeiwit-shakes of als alternatief voor mensen met een intolerantie voor lactose!

Scitec BEEF Protein Concentrate draagt bij aan het onderhoud en groei van het spierweefsel en het ondersteund botten en tanden*

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC).

Doordat deze BEEF protein uit gehydroliseerde peptide eiwit gewonnen wordt en voorverteerd is ben je zeker van een hoge biologische waarde, goede verteerbaarheid en snelle opneembaarheid, zoals je van Scitec producten gewend bent natuurlijk!

scitec-beef-protein 

Scitec BEEF Protein beschrijving

Neem Scitec BEEF Shakes als aanvulling op je reguliere voeding, gebruik 1 schep poeder met 300/400 ml melk of water voor een ideale shake. Belangrijke momenten om het lichaam te voeden zijn; direct na de training, ’s ochtends als ontbijt, ’s avonds als dessert/laatste maaltijdmoment.

Scitec BEEF Protein Concentrate verpakking

2000 gram – 66 serveringen

Scitec BEEF Protein combinatie voorbeelden

Scitec BEEF Protein Concentrate info

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Leer meer over dit product -Scitec BEEF Protein - d.m.v. het label.

scitec-beef-protein-concentrate   

Let op; PO (pre-order) producten/smaken kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare producten/smaken.”

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80