Geen producten (0)
 

SCITEC ami-NO EXPRESS

€ 36,13 € 28,90 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

SCITEC ami-NO EXPRESS 440g

Scitec ami-NO Express, de nieuwste intra-workout spierstimulator is gearriveerd! Als aanvulling op de populaire Scitec Amino Magic is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van semi-essentiële en essentiële aminozuren een feit!

Naast een compleet scala aan gemicroniseerde aminozuren bevat deze uitermate spieropbouwende mix ook Betaine, L-citrulline & Beta-alanine wat ervoor zorgt dat naast direct spierherstel en spiergroei(tijdens de training) ook je pomp en uithoudingsvermogen geboost worden!

Scitec ami-NO Express, bevat alle 19  ingrediënten voor een extreme workout en hoge intensiteit trainingen. Door het gebruik van bio-actieve ingrediënten uit 4 verschillende matrixen krijgt het lichaam de kans het spieropbouwproces te versnellen en de intensiteit van de workout te kunnen verhogen terwijl spierafbraak en verzuring geminimaliseerd worden! Zo functioneert Betaine uit Ami-no Express als methyl-donor en ondersteund hiermee belangrijke bio-chemische processen in het lichaam en zijn naast de direct opneembare Branched Chain Amino Acids ook een stikstofbooster toegevoegd aan de mix!

SCITEC ami-NO EXPRESS atleet

SPIERHERSTEL, SPIERGROEI & POMP!

De amino’s uit Scitec’s speciaal geselecteerde formule zijn zogenaamde gemicroniseerde aminozuren. Zij worden sneller opgenomen door de spiercellen en kunnen daarom direct hun herstellende functie vervullen. De amino matrixen zijn vergezeld van onder meer pure L-Citrulline, BCAA’s en L-Arginine Alpha-Ketoglutaraat (AAKG). Doordat het voeden van de beschadigde spiercellen samengaat met een verbeterde bloedsdoorloop en uitgestelde verzuring zorgt Scitec ami-NO Express voor harde droge spiermassa en volgepompte aderen, HARDCORE ingrediënten voor HARDCORE resultaten dus!

De stikstofbooster Citrulline Malate krijgt nog meer power door fosfor, vitamines C, B6, B9 en B12 die helpen met het tegengaan van uitputting en bijdragen aan het handhaven van het imuunsysteem rondom en tijdens intensieve trainingen.

Scitec ami-NO Express is bij uitstek de meest complete aminozuren-matrix combi en performancebooster van dit moment, natuurlijk bevat deze formule ook belangrijke overige ingrediënten zoals Magnesium en Kalium.

SCITEC AMI-NO EXPRESS
AMINO, PUMP & PERFORMANCEBOOSTER!

Scitec ami-NO Express beschrijving

Gebruik 1 servering in een volle bidon met water en drink deze gedurende de training voor maximaal profijt van de werkzame stoffen.

Scitec ami-NO Express info

Geproduceerd in de Scitec fabriek waar ook melk, soja-eiwit en ei-eiwitten, gluten en pinda’s worden verwerkt.

Scitec ami-NO Express smaak

Mango-sinaasappel

Scitec ami-NO Express verpakking

440 gram - 20 serveringen

Leer meer over dit product - SCITEC ami-NO EXPRESS - d.m.v. het label.

SCITEC ami-NO EXPRESS label

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80