Geen producten (0)

 

Scitec 100% Milk Complex

€ 148,06 € 118,45 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec 100% Milk Complex

Scitec 100% Milk Complex is het ideale product voor atleten die willen profiteren van een direct opname van eiwitten én een vertraagde afgifte van eiwitten. Scitec 100% Milk Complex is een mix van hoogwaardige melkeiwitten, verteringsenzymen en extra vrije aminozuren. Een shake bestaat uit Wei-eiwit isolaat, wei-eiwit concentraat en een premium melkeiwit isolaat.

Melk bestaat van nature uit 80% caseine eiwit en 20% wei-eiwit. Scitec 100% Milk Complex bestaat uit ultra gefilterde melkeiwitten die dezelfde natuurlijke verhoudingen heeft als melk. Scitec 100% Milk Complex geeft jou een niet-gedenatureerde Micellar Caseïne (in plaats van gedenatureerde, lagere kwaliteit Caseinaat). Dit betekent een hoge kwaliteit caseïne eiwit met een hoge biologische opneembaarheid met als resultaat méér spiergroei!

100% Milk Complex atleet

Scitec 100% Milk Complex draagt bij tot het onderhoud, herstel en de groei van spierweefsel, maar ook tot het onderhoud van de botten. Eiwitten uit melk zijn zogeheten complete eiwitten omdat ze het lichaam voorzien van alle benodigde type aminozuren, waaronder semi-essentiële en essentiële aminozuren (Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine) die het lichaam niet zelf kan synthetiseren. Deze aminozuren kunnen enkel worden aangevuld vanuit de voeding die je binnenkrijgt.

Scitec 100% Milk Complex heeft meer toegevoegde componenten: een "Amino Acid Matrix" die extra aminozuren, met name L-leucine, L-glutamine en taurine biedt. Ook de verteringsenzymen combinatie van papaïne en bromelaïne in onze formule!

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de European Food Safety Authority (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC)

Scitec 100% Milk Complex smaken

Belgian Chocolate, Pistachio White Chocolate, Pomegranate White Chocolate

Scitec 100% Milk Complex verpakking

5000g - 166 serveringen

Let op; PO (pre-order) producten/smaken kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare producten/smaken.

Leer meer over dit product - Scitec 100% Milk Complex - d.m.v. het label.

Scitec 100% Milk Complex label

Reacties

Ook interessant

€ 38,03 € 27,80
€ 62,44 € 49,95