Geen producten (0)
 

Scitec Anabolic Whey

€ 116,13 € 92,90 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec Anabolic Whey

Scitec Anabolic Whey is een mix van ultra gefilterde wei-eiwit concentraat, wei-eiwit isolaat en een complete melkeiwit. Daarnaast is er extra Glutamine en Taurine toegevoegd. Melkeiwitten, en in het bijzonder wei-eiwitten, zijn in de sportwereld de meest populaire eiwitten. Dit komt doordat wei-eiwitten tot de hoogste kwaliteit bronnen behoort voor eiwitten.

SCITEC ANABOLIC WHEY - EEN COMPLETE SHAKE!

Scitec Anabolic whey bestaat uit complete eiwitten. Dit betekent dat er een compleet aminozurenprofiel is opgenomen in dit product. Alle 21 aminozuren, die verschillende functies hebben in het onderhouden, herstellen en aanmaken van spierweefsel, zijn opgenomen in Scitec Anabolic Whey.

Scitec Anabolic Whey atleet

ANABOLIC WHEY BETEKENT SPIERGROEI!

"Anabole" is de fysiologische term voor metabole processen in het lichaam waarbij ‘iets’ wordt opgebouwd. In het geval van Scitec Anabolic Whey gaat het om de aanmaak van nieuw spierweefsel! Door de aanwezigheid van een compleet aminozuren profiel, waaronder de 9 aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken (bijv Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, threonine, tryptofaan, valine), krijgt het lichaam alle nodige voedingsstoffen binnen om te werken aan de opbouw van nieuw spierweefsel.

* Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de European Food Safety Authority (EFSA) en goedgekeurd door de Europese Commissie (EC)

Scitec Anabolic Whey beschrijving

Mix 1 servering (30g) in 250 ml water of melk per dag. Het product kan worden gebruikt met elke maaltijd om de eiwitten te verhogen of op zichzelf.

Scitec Anabolic Whey smaken

Chocolate, Vanilla

Scitec Anabolic Whey verpakking

4000g – 133 servings

Let op; PO (pre-order) producten/smaken kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare producten/smaken.

Leer meer over dit product - Scitec Anabolic Whey - d.m.v. het label.

Scitec Anabolic Whey

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80