Geen producten (0)
 

Scitec Protein Pudding

€ 24,88 € 19,90 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec Protein Pudding

Scitec Protein Pudding betekent geen schuldgevoel bij het eten van een toetje. Scitec Protein Pudding is volgepakt met hoogwaardige eiwitten met een hoge biologische waarde en opneembaarheid. Dit supplement maakt het nog eenvoudiger om een eiwitrijk maaltijdmoment binnen jouw voedingspatroon op te nemen.

SCITEC PROTEIN PUDDING = SPIERGROEI

Bij het eten van Scitec Protein Pudding krijgt het lichaam hoge kwaliteit eiwitten binnen. Deze eiwitten bestaan uit aminozuren die essentieel zijn voor de spieropbouw. Wanneer er krachtinspanningen worden geleverd ontstaan er kleine spierscheurtjes en deze spierscheurtjes worden opgevuld door eiwitten. Het is dus belangrijk dat je als (kracht)sporter voldoende eiwitten binnenkrijgt om de spieren te laten herstellen en spiergroei te stimuleren. In elk portie Scitec Protein Pudding zit 30 gram hoge kwaliteit eiwit. Dit toetje is dus jouw nieuwe bron van eiwit inname!

Scitec Protein Pudding atleet

EXTRA TOEGEVOEGDE EIWITTEN

Scitec Protein Pudding bevat extra toegevoegde eiwitten van hoge kwaliteit. Door de toevoeging van extra whey-eiwit en caseïne eiwit profiteer je van een directe opname én een vertraagde afgifte van eiwitten. Door de toevoeging van extra whey-eiwitten kan het lichaam direct aminozuren in het lichaam opnemen en werken aan herstelproces van de spieren. Door de toevoeging van extra caseïne eiwitten kan het lichaam ook de uren na het eten van de pudding blijven herstellen door de vertraagde afgifte van eiwitten.

Scitec Protein Pudding beschrijving

Mix 1 servering van 40 gram met 250 ml water in een shakebeker en schud het mengsel goed tot het dikker wordt. Schenk de mix vervolgens over in een kom, pak een lepel en begin met eten! Scitec Protein Pudding kan als aanvulling of ter vervanging van een maaltijd worden ingezet. Koude pudding is nog lekkerder! Plaats de pudding na het mixen in de koelkast en eet deze binnen 2 dagen op (bewaren op 4°C).

Scitec Protein Pudding smaken

Double Chocolate, Panna cotta

Scitec Protein Pudding verpakking

400 g - 10 serveringen

Leer meer over dit product - Scitec Protein Pudding - d.m.v. het label.

Scitec Protein Pudding

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80