Geen producten (0)
 

Scitec Protein Ice Cream

€ 30,50 € 18,90 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec Protein Ice Cream

Scitec Protein Ice Cream biedt jou de mogelijkheid tot een heerlijke aanvulling op je strikte voedingspatroon! Met Scitec Protein Ice Cream voorzie je het lichaam van hoge kwaliteit eiwitten ten behoeve van spierherstel, spierbehoud en spiergroei. Scitec Protein Ice Cream luidt het tijdperk in van een nieuwe generatie fitness desserts. Als sporter is het nuttigen van een (room)ijsje uit den boze aangezien dit niet in een strikt voedingsschema past. Maar voeding moet naast gezond en functioneel ook lekker en afwisselend zijn. Scitec Protein Ice Cream is het ideale toetje om te eten: het bevat hoge kwaliteit eiwitten en is perfect in te passen in jouw voedingsschema zonder dat je bang hoeft te zijn voor een verhoogd vetpercentage!

SCITEC PROTEIN ICE CREAM: NO MORE CHEAT DAYS!

Scitec Protein Ice Cream bevat 28% whey eiwit. Whey eiwit is een belangrijke bron om spieropbouw te realiseren. Elke servering Scitec Protein Ice Cream bestaat uit maar liefst 14 gram eiwit. Deze eiwitten bestaan uit aminozuren die essentieel zijn voor het realiseren van spierherstel, -behoud en –groei. Kortgezegd is dit een toetje die jou gaat helpen bij het realiseren van je doelen. Dus geniet van een heerlijk (proteïne) ijsje zonder je gelijk schuldig te voelen.

Scitec Protein Ice Cream atleet

Scitec Protein Ice Cream Beschrijving

Mix 1 servering van 50 gram met 100ml water en schudt dit goed voor 2 minuten. Voor een romiger effect kan je de mix ook klaarmaken in een kom met een garde. Giet het mengsel vervolgens in een platic beker en plaats de beker voor 1,5-3 uur in de vriezer. Klaar? Pak een lepe en geniet! Consumeren binnen 10 dagen als het ijs in de vriezer staat.

Scitec Protein Ice Cream Smaken

Redberry Mix

Scitec Protein Ice Cream Verpakking

1250 g - 25 serveringen

Leer meer over dit product - Scitec Protein Ice Cream - d.m.v. het label.

Scitec Protein Ice Cream label

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80