Geen producten (0)
 

Scitec PRO LINE HYDROLYZED WHEY PROTEIN

€ 48,88 € 39,10 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec PRO LINE HYDROLYZED WHEY PROTEIN

Scitec PRO LINE 100% HYDROLYZED WHEY PROTEIN is de volgende stap in het verbeteren van jouw voedingsschema en het realiseren van droge spieropbouw!

Whey-eiwit wordt beschouwd als het beste type proteïne voor sportvoeding. Whey-eiwit concentraat en whey-eiwit isolaat zijn twee soorten whey-eiwit die op verschillende manieren zijn verwerkt en gefilterd. Door het verschil in filterwijze ontstaat er een kwaliteitsverschil tussen de concentraat en isolaat. Maar bij beide producten zijn de proteïne intact gebleven. Bij hydrolisatie wordt de proteïne in kleine stukjes opgebroken waardoor de whey-ewitten sneller worden verteerd, opgenomen en door het lichaam worden ingezet om spierherstel en spiergroei te stimuleren. Dit betekent dat Scitec PRO LINE 100% HYDROLYZED WHEY PROTEIN van de hoogst mogelijke kwaliteit is!

HOOGSTE KWALITEIT WHEY OP DE MARKT!!!

Scitec PRO LINE HYDROLYZED WHEY PROTEIN bestaat enkel uit gehydroliseerde whey-eiwit en er is geen whey concentraat of isolaat aan dit product toegevoegd. Dit resulteert in een eiwit shake waarbij enkel de hoogste kwaliteit eiwit aanwezig is en jij werkt aan droge spieropbouw in de puurste vorm.

Scitec PRO LINE HYDROLYZED WHEY atleet

28G HOGE KWALITEIT EIWIT PER SCHEP

Elke schep Scitec PRO LINE HYDROLYZED WHEY PROTEIN bevat in totaal 28g van de hoogste kwaliteit eiwitten met een hoge biologische opneembaarheid. Door het opbreken van de proteïne in kleine stukjes worden de eiwitten extreem snel opgenomen door het lichaam. De hoge opneembaarheid zorgt ervoor dat het lichaam versneld in een staat van spierherstel  en spieropbouw wordt gebracht. Jij gaat hierdoor sneller het herstelproces in na een intensieve training en droge spieropbouw wordt een feit!

Scitec PRO LINE HYDROLYZED WHEY PROTEIN beschrijving

Meng 35 gram (1 schep) met 350 ml water.

Scitec PRO LINE HYDROLYZED WHEY PROTEIN smaken

Strawberry tiramisu, Toffee

Scitec PRO LINE HYDROLYZED WHEY PROTEIN verpakking

910 gram - 26 servingen

Leer meer over dit product - Scitec PRO LINE HYDROLIZED WHEY - d.m.v. het label.

Scitec PRO LINE HYDROLIZED WHEY label

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80