Geen producten (0)
 

Scitec 100% Plant Protein

€ 30,44 € 24,35 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec 100% Plant Protein 900g

Scitec 100% Plant Protein bestaat volledig uit eiwitten onttrokken uit erwten. Erwten behoren tot de top als het gaat om voedingswaarde uit plantaardige eiwitten. De aminozuren die van groot belang zijn voor spierontwikkeling zijn uitzonderlijk veel aanwezig. Erwten bevatten een grote hoeveelheid Glutamine, Lysine en BCAA’S en hierdoor zijn deze plantaardige eiwitten vergelijkbaar met whey-eiwitten. De aanwezigheid van Arginine is zelfs beter als bij whey-eiwitten!

Het wordt aangeraden om te variëren met proteïne bronnen om een maximaal resultaat te halen. Het inzetten van Scitec 100% Plant Protein verrijkt jouw voeding met een plantaardige eiwit van hoge kwaliteit met spieropbouwende eigenschappen. De eiwitten uit dit product dragen bij aan de groei en onderhoud van spiermassa.

Scitec 100% Plant Protein atleet

100% PLANT PROTEIN ALS VOLWAARDIG ALTERNATIEF

Scitec 100% Plant Protein is onttrokken uit een van de beste en zeer zuivere grondstoffen: de Belgische Pisane® erwt, eiwit isolaat van lokaal geteelde gele erwten. Dit natuurlijke product is GMO (Genetically Modified Organism) vrij en bestaat voor 90% uit eiwit. Deze eiwitten zitten bomvol met semi-essentiële en essentiële aminozuren waardoor Scitec 100% Plant Protein alles in zich heeft om spierherstel te bevorderen en droge spieropbouw te stimuleren. Scitec 100% Plant Protein is een volwaardig alternatief van whey-eiwtten!

Niet iedereen kan eiwitten tolereren die afkomstig zijn van dierlijke bronnen. En dit geldt vooral voor melkeiwitten. Juist voor die mensen is Scitec 100% Plant Protein een geweldige oplossing. Maar ook als je geen intolerantie hebt ten opzichte van dierlijke eiwitten is 100% Plant Protein een uitstekende aanvulling op je voeding.

Scitec 100% Plant Protein beschrijving

Meng 1 servering van 30 gram met 300 ml water. Beste moment van gebruik is direct na de training.

Scitec 100% Plant Protein smaken

Chocolate praline

Scitec 100% Plant Protein verpakking

900 gram - 30 servingen

Leer meer over dit product - Scitec 100% Plant Protein - d.m.v. het label.

Scitec 100% Plant Protein label

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80