Geen producten (0)
 

Scitec BCAA Chews

€ 9,00 € 6,90 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec BCAA Chews

Scitec BCAA Chews maken het leven een stuk makkelijker. Met Scitec BCAA Chews krijg je snel je favoriete essentiële aminozuren binnen: de Branched Chained Amino Acids (BSAA’s). Deze kauwtabletten maken het makkelijk voor jou om een complete dosis BCAA’s binnen te krijgen gedurende de dag, tijdens het trainen of direct na de training.

  • 3 gram BCAA’s per servering!
  • Extra brandstof voor het trainen!

BCAA’s behoren tot de negen essentiële aminozuren. Essentiële aminozuren kunnen niet door het menselijk lichaam worden gesynthetiseerd, maar zijn van groot belang voor het realiseren van spiergroei.

Scitec BCAA Chews atleet

HET VOORDEEL VAN EXTRA BCAA’S

Scitec BCAA Chews voorzien het lichaam van de essentiële aminozuren die nodig zijn voor spierherstel, spieronderhoud en spiergroei. Wat een groot voordeel is van extra BCAA’s in je dieet en tijdens de training is het antikatabol effect. Op het moment dat de glycoseen levels laag zijn worden BCAA’s omgezet in energie en voorkomen ze dat spiermassa als brandstof wordt gebruikt. Dit geeft het lichaam de kans om de spierscheurtjes, die zijn ontstaan tijdens de training, op te vullen met aminozuren en nieuw spierweefsel aan te maken.

Met Scitec BCAA Chews krijg je op een eenvoudige en vooral smakelijke manier je dosis BCAA’s binnen!

Scitec BCAA Chews beschrijving

Neem 1 servering (3 kauwtabletten) per dag. Neem 1 servering voor, tijdens/na de training of op elk ander moment van de dag. 

Scitec BCAA Chews smaken

Golden apple, Pink grapefruit

Scitec BCAA Chews verpakking

30 tabletten – 10 serveringen

Leer meer over dit product - Scitec BCAA Chews - d.m.v. het label.

Scitec BCAA Chews label

Reacties

Ook interessant

€ 38,03 € 27,80
€ 62,44 € 49,95