Geen producten (0)
 

Scitec BCAA + Glutamine Xpress

€ 49,56 € 39,65 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec BCAA + Glutamine Xpress

Scitec BCAA + Glutamine Xpress is het perfecte supplement om tijdens en na de training te drinken. Niet langer is het nodig om deze afzonderlijk van elkaar te nemen. Door de 3 belangrijkste aminozuren te combineren met het meest voorkomende aminozuur in het lichaam bereik je optimale spierherstel en spiergroei!

De voordelen van Scitec BCAA + Glutamine Xpress

  • 10.000 Milligram
  • Hoge dosering
  • 1:1 ratio of BCAA’s en Glutamine
  • Versterkt met Taurine
  • Suikervrije formule

MEER PROGRESSIE MET BCAA’S EN GLUTAMINE

De inname van voldoende BCAA’s (Branched Chain Amino Acids) is van groot belang voor een krachtsporter. Een complete eiwit bestaat uit 21 aminozuren waarvan de BCAA’s het meeste doen voor de spieropbouw. Tegelijkertijd kunnen deze aminozuren niet door het menselijk lichaam worden aangemaakt. We kunnen ze enkel en alleen uit onze voeding halen. Met Scitec BCAA + Glutamine Xpress krijg je in een klap een hoge dosering binnen en neem je al tijdens de training een voorsprong op je spierherstel en dus SPIERGROEI!

Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam. Tijdens een training – wanneer er stres in het lichaam plaatsvindt – verbruiken we grote hoeveelheden glutamine. Het is belangrijk om  te voorkomen dat de aanwezige reservoirs uitgeput raken tijdens een training en(!) daarna. Deze werkzame stof is belangrijk voor het proces van spierherstel en zorgt voor de afgifte van groeihormonen. Glutamine uit Scitec BCAA + Glutamine Xpress is een echte bouwsteen voor spierontwikkeling!

Scitec BCAA + Glutamine Xpress atleet

Scitec BCAA + Glutamine Xpress beschrijving

Meng 1 servering (12 gram) in 600 mililiter water en drink deze op dagelijkse basis. Beste moment van drinken is tijdens de training of na de training.

Scitec BCAA + Glutamine Xpress smaken

Fruity Bubblegum

Scitec BCAA + Glutamine Xpress verpakking

600 gram - 50 serveringen

Let op; PO (pre-order) producten kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare producten.

Leer meer over dit product - Scitec BCAA + Glutamine Xpress - d.m.v. het label.

Scitec BCAA + Glutamine Xpress label

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80