Geen producten (0)

 

Scitec 100% Whey Protein - Special flavors!

€ 62,38 € 49,90 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 478-616
Omschrijving

Scitec 100% Whey Protein - special flavors!

Scitec 100% Whey Protein is verkrijgbaar in een aantal fantastische smaak combinaties die ervoor zorgen dat je direct verslaafd bent! Wat denk je van de smaak Apple Cinnamon? Dit klinkt toch al verrukkelijk! Naast deze smaak kan je ook kiezen uit White Chocolate, Rocky Road en Chocolate Mint. Allen waanzinnig lekker en een genot voor de smaakpapillen!

Geniet nu van deze special flavor actie!

EEN COMPLETE EIWIT

Scitec 100% Whey Protein is een overheerlijke en uitstekende eiwitbron uitsluitend van wei-eiwit. Eiwitten zijn de bron van belangrijke aminozuren die jou helpen bij spierherstel, onderhoud en misschien nog wel het belangrijkste: spiergroei! Deze complete eiwit draagt dus bij aan het behalen van verbeterde esthetische resultaten - een atletische bouw. 

Een eiwit mag als "compleet" worden bestempeld als het lichaam ermee voorzien wordt van alle benodigde type aminozuren, waaronder de 9 aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken. De aminozuren Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan en Valine kan je alle binnenkrijgen uit voeding. En dit zijn nu juist de aminozuren die een groot aandeel hebben in jouw spieropbouw proces. Scitec 100% Whey voorziet jou dus complete eiwit die staat van kwaliteit én resultaat.

Scitec 100% Whey Protein heeft naast zijn heerlijke smaaksensaties en hoge kwaliteit eiwit met een hoge biologische opneembaarheid nog enkele extra's in petto. Er zijn namelijk nog een aantal extra ingrediënten toegevoegd in de vorm van L-Glutamine, Taurine en een Aminozuren Matrix voor extra aminozuren voor spierherstel, -onderhoud en -groei.

Scitec 100% Whey Protein in een ongekend lekkere eiwitshake met oog voor resultaat. Start met groeien en start vandaag nog met werken aan jouw nieuwe lichaam!

Scitec 100% Whey Protein atleet

Scitec 100% Whey Protein beschrijving

Meng 1 servering van 30g met 250ml water of melk. Beste moment van inname is na een workout.

Scitec 100% Whey Protein verpakking

2350 gram - 78 serveringen

Scitec 100% Whey Protein smaken

Apple Cinnamon, White Chocolate, Rocky Road en Chocolate Mint

Leer meer over dit product - Scitec 100% Whey Protein - d.m.v. het label.

Scitec 100% Whey Protein label

Reacties

Ook interessant

€ 38,03 € 27,80
€ 62,44 € 49,95