Geen producten (0)
 

Scitec Whey Protein 5000g

€ 129,28 € 103,42 (inclusief btw 6%)
Specificaties
Productcode 73-117
Netto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

Scitec Whey Protein

Scitec 100% Whey Protein Professional is een uitstekende kwaliteit ultra-gefilterde wei-eiwitconcentraat met toegevoegde key-amino's en verteringsenzymen!

Tegenwoordig zijn er vele eiwitproducten op de markt in de meest uitéénlopende kwaliteiten. Vaak wordt er verwezen naar een "betrouwbare bron uit de EU" als garantie, dit zegt echter weinig tot niets. Wil jij zeker zijn van een top-proteine bedoeld voor spierherstel en aanmaak van nieuw spierweefsel dan is Scitec 100% Whey Protein Professional de perfecte keuze!

Doordat onze whey shakes een zeer hoge biologische waarde hebben en verrijkt zijn met de belangrijkste aminozuren in geconserveerde vorm voorzien zij het lichaam van alle benodigdheden voor vetvrije spiergroei. Naast het kwaliteitsoogmerk van Scitec Nutrition hebben wij nog een garantie aangaande onze shakes! Alle Scitec Nutrition eiwitshakes worden getest na het mixproces en voorzien van een uniek batchnummer, hiermee kun je zelf de waardes van jou proteine shake controleren op onze productiewebsite en bevestigen dat ons aminozurenprofiel uniek is in kwaliteit en biologische beschikbaarheid!

Belast je nieren niet langer onnodig met het afbreken van eiwitten uit shakes afkomstig van goedkope bronnen maar ga voor Scitec's top kwaliteit proteine in diverse heerlijke smaken!

  • Hoge biologische beschikbaarheid!
  • Snel spierherstel en spieropbouw!
  • Stimuleert de vetverbranding tijdens spierherstel!
  • Zuivere Scitec eiwit shake dus mixt perfect!
  • Heerlijke smaken proteine, ook i.c.m. water!
  • Uniek aminozurenprofiel whey protein en aspartaam vrij!
  • Scitec Whey Protein bevat 5000 gram = 166 shakes!

Herstellen = Opbouwen!

(Whey)eiwitten bestaan uit aminozuren en zijn essentieel voor de spieropbouw. Wanneer men traint of een krachtsinspanning levert ontstaan er kleine spierscheurtjes. Deze spierscheurtjes worden opgevuld door eiwitten (proteine). Een sporter die 3x of vaker in de week traint kan voor maximaal spierherstel zijn lichaamsgewicht x2 in gram eiwit per dag opnemen. Je kan dus zelf uitrekenen of jij voldoende (hoogwaardige; vlees/vis of whey) eiwitten binnenkrijgt. Hoe meer herstelmomenten d.m.v. eiwitinname hoe meer spiergroei! Wanneer men met lichtere gewichten en meer herhalingen traint(cardio) zal men door Scitec Whey Protein shakes vooral droger worden en meer spierdefinitie krijgen.

Beste moment van Scitec Whey Protein inname: direct na het trainen,voor het slapen gaan, bij het opstaan.

Let op; PO (pre-order) proteine smaken kunnen een wat langere levertijd kennen als de gangbare smaken.

 

 Whey isolaat kopen

Scitec whey proteine

Meer informatie over scitec eiwitshakes kun je lezen in het artikel over proteïne shakes.

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80