Geen producten (0)
 

Scitec BCAA XPRESS

€ 46,68 € 32,40 (inclusief btw 6%)
  • Koop 2 stuks voor € 30,78 per stuk en bespaar € 31,80
  • Koop 3 stuks voor € 29,24 per stuk en bespaar € 52,32
Specificaties
EAN code 728633100569
Omschrijving

Scitec BCAA XPRESS!

Scitec BCAA XPRESS, vrije vorm direct opneembare aminozuren! De letters BCAA in Scitec BCAA XPRESS staan voor Branched-Chain Amino Acid. In gewoon Nederlands betekent dit ‘vertakte keten aminozuren’. Het gaat om de drie essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine. De BCAA’s vormen gezamenlijk een derde van de voeding voor je spieren en zijn zeer betrokken bij je spieropbouw. Doordat het lichaam deze verbinding van aminozuren niet zelf kan aanmaken zijn BCAA’s op supplement basis voor spieropbouw van groot belang.

De laatste jaren wordt ook vooral gekeken naar het effect van BCAA’s tijdens en na inspanning. Wanneer BCAA’s worden genomen tijdens of na inspanning is de spierschade minder en wordt de eiwitopbouw(spiergroei) sneller in gang gezet. Zelfs wanneer men gedurende de dag al hoog in de eiwitiname zit behouden de BCAA’s hun spierversterkende werking.

De voordelen van Scitec BCAA XPRESS:

  • Essentiële voedingsstoffen voor spieropbouw!
  • Direct opneembaar tijdens katabole momenten!
  • Hoge kwaliteit vrije vorm aminozuren!
  • 500 gram!

Scitec BCAA XPRESS atleet

SCITEC BCAA XPRESS: ESSENTIËLE AMINOZUREN

SCITEC BCAA XPRESS kort voor, tijdens en meteen na inspanning heeft een anabole werking op de spierstofwisseling. Dit komt omdat de snelheid van eiwitopname wordt verhoogd en de snelheid van eiwitafbraak wordt geremd. Onderzoeken uit de chirurgie en orthopedie laten zien dat doelmatige opname van deze aminozuren de ontwikkeling van de spierdoorsnede en spiermassa bevorderen!

Doordat Scitec BCAA EXPRESS in poedervorm voorzien is van vrije vorm aminozuren is het goed tijdens de training te gebruiken icm met bijvoorbeeld een Vitargo of Isotec. Op deze manier word het lichaam gevoed op het moment dat het het hardst nodig is en word de spieropbouw gemaximaliseerd en de de spierafbraak geminimaliseerd!

Beste moment van inname; direct voor, tijdens en na de training. Eventueel gecombineerd met een snelle koolhydraat zoals Vitargo of Isotec voor complete ondersteuning.

Scitec BCAA XPRESS beschrijving

Mix 1 servering van 5g in 250 ml water of een andere drank oer dag en schudt deze goed. Gebruik Scitec BCAA Express voor, tijdens of na de training, of op een ander moment van de dag.  

Scitec BCAA XPRESS smaken

Naturel (Unflavored)

Scitec BCAA XPRESS verpakking

500 gram - 100 serveringen

Leer meer over dit product - Scitec BCAA XPRESS - d.m.v. het label.

scitec bcaa

De beste BCAA aminozuren en BCAA poeder vind je bij Scitec. Lees meer over de werking van aminozuren op het artikel over aminozuren.

Reacties

Ook interessant

€ 62,44 € 49,95
€ 38,03 € 27,80