Geen producten (0)
 

Scitec ZMB6

€ 21,50 € 17,20 (inclusief btw 6%)
Omschrijving

Scitec ZMB6 60 caps

Scitec ZMB6 voorziet in de essentiele mineralen en vitamines Zink, Magnesium en Vitamine B6. Voldoende inname van Zink, Magnesium en Vitamine B6 leiden tot verbeterde resultaten door verminderde vermoeidheid, verbeterde stofwisseling en verhoogde opname van voedingsstoffen.

Zink en Vitamine B6 spelen een essentiële rol in de opbouw van eiwitten. Als krachtsporter is het belangrijk om voldoende Zink en Vitamine B6 binnen te krijgen om de eiwitsynthese te stimuleren. Deze stimulerende werking zorgt ervoor dat jij alle nodige eiwitten kan aanmaken en kan opnemen voor maximaal spierherstel en spieropbouw. Naast de positieve effecten van Zink en Vitamine B6 op de eiwitsynthese draagt Zink ook bij aan de ontwikkeling en groei van (spier)weefsel. Niet alleen Zink stimuleert de ontwikkeling van weefsel en eiwitsynthese, maar ook Magnesium is essentieel in het proces van spieropbouw. Dit essentiële mineraal is nodig om nieuwe spieren op te bouwen en jouw spiermassa toe te laten nemen. Met Scitec ZMB6 ga jij dus meer progressie maken!

VERBETERDE OPNAME VAN ESSENTIELE VOEDINGSSTOFFEN

Zink en Magnesium spelen niet alleen een belangrijke rol in de eiwitsynthese en ontwikkeling van spiermassa. Beide werkzame stoffen zijn van groot belang voor de stofwisseling en spelen een aanzienlijke rol in de spijsvertering. Beide werkzame stoffen stellen jouw lichaam dus in staat om voeding te verteren en in het lichaam op te nemen. Een verbeterde opname van o.a. eiwitten zorgt ervoor dat jouw spieren sneller kunnen herstellen en spierontwikkeling mogelijk wordt gemaakt.

Scitec ZMB6 atleet

TRAIN HARDER VOOR MAXIMAAL RESULTAAT

Magnesium en Vitamine B6 gaan vermoeidheid tegen waardoor jij langer kan trainen. Train harder door je Zink en Vitamine B reservoirs goed aangevuld te houden. Door langer en harder te trainen ontstaan er meer scheurtjes in de spieren die kunnen worden opgevuld door eiwitten/proteïne. De inname van voldoende hoogwaardige eiwitten met een hoge biologische opneembaarheid zijn voor het herstel van de spieren van essentieel belang. Met Scitec ZMB6 wordt jouw lichaam in staat gesteld om de eiwitsynthese te verbeteren, de opname van werkzame stoffen (zoals eiwitten) te verhogen en harder te kunnen trainen door het tegengaan van vermoeidheid.

Voor een doorgewinterde krachtsporter, maar ook voor de beginnende krachtsporter is Scitec ZMB6 onmisbaar!

Scitec ZMB6 beschrijving

Neem 2 capuseles per dag.

Scitec ZMB6 verpakking

60 capsules - 30 serveringen

Leer meer over dit product - Scitec ZMB6 - d.m.v. het label.

Scitec ZMB6 label

 

Reacties

Ook interessant

€ 23,95 € 19,16
€ 17,09 € 13,67
€ 18,62 € 14,90