Geen producten (0)
 

Muscle and Core Trainer

€ 109,00 € 89,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Muscle and Core Trainer

Met de Muscle and Core Trainer start je een complete full body workout gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht. Deze box is volgepakt met accessoires die jouw training een enorme impuls gaan geven!

MUSCLE-CORE-TRAINER

KRACHT, STABILITEIT & UITHOUDINGSVERMOGEN!

Trainen met de Muscle and Core Trainer box betekent werken aan meer kracht, spiermassa, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Bij de creatieve thuis sporter kan deze set niet ontbreken. De mogelijkheden voor een uitdagende en diverse training worden in een klap eindeloos, maar ook voor in de sportschool is de Muscle and Core Trainer uitermate geschikt. Veel personal trainers maken gebruik van de uitrusting in deze box. En dat is niet gek. Het opbouwen van spiermassa en het genereren van spierdefinitie maar ook het verbeteren van kracht, stabiliteit, uithoudingsvermogen, snelheid en explosiviteit. Dit kan allemaal worden bereikt met dit complete en multifunctionele pakket.

MEER DAN 50 VERSCHILLENDE OEFENINGEN, LET'S START YOUR WORKOUT!

Het starten van de training is in no-time gebeurd. Alles is gemakkelijk te bevestigen en te verstellen naar eigen wens zodat je direct kan beginnen. De set bevat verschillende handvatten die eenvoudig vastgemaakt kunnen worden zodat je snel weer door kan met de volgende oefening.

De Muscle and Core Trainer is dusdanig ontwikkeld dat alle spiergroepen aan bod komen; Biceps, Triceps Buik en Borst krijgen prioriteit maar er zijn ook vele Schouder, Rug en Been-oefeningen mogelijk, een complete workout dus!

Zit je even zonder inspiratie qua oefeningen? Geen enkel probleem. De Muscle and Core Trainer wordt geleverd met een boekje vol met verschillende oefeningen waardoor je gelijk weet waar je aan kan beginnen. Op het moment dat jij jouw workout met succes hebt volbracht kan je alles netjes opbergen in de meegeleverde opbergtas. 

TIJDELIJKE ACTIE: VAN €109,- VOOR €89,-

SCITEC-MUSCLE-CORE-EXERCISES

Reacties

Ook interessant

€ 4,69 € 3,91
€ 52,50 € 32,15
€ 9,95 € 6,95

Laagste prijs banner Scitec-Online